Amin canım sana da mc ye de inşallahAllahim sorunsuz kolay gecen bi hamilelik nasip etsin inş canim
Amin canım sana da mc ye de inşallahAllahim sorunsuz kolay gecen bi hamilelik nasip etsin inş canim
Biliyordum ya biliyordum ! 🙂HAMİLEYİM HAMİLEYİM
Canim elimi karnima koydugum an umut doluyorum ve mutlu oluyorum 🙂Hayatin takilma buna belki suan yoldadaha ulasmadi yerine emin ol hissedeceksin.. elini karnina koy oan ne hissediyosun🙂
Dr muaneye gitCanim elimi karnima koydugum an umut doluyorum ve mutlu oluyorum 🙂
Dusuncesi bile çok güzel ya 🙂
Tsk ederim canım Benim darısı senin başına sıra sende canım benim aminBiliyordum ya biliyordum ! 🙂
Gozunuz aydin canim benim, rabbim saglikla sıhhatle tamamina erdirsin insaallah hayirlisiyla !
Biliyordum ya 🙂
Inşallah olacak canım umutluyum yani sendenCanim elimi karnima koydugum an umut doluyorum ve mutlu oluyorum 🙂
Dusuncesi bile çok güzel ya 🙂
Sıra sende elfidam cnm inşallah sende guzel.hberini.alirizInşallah olacak canım umutluyum yani senden
Pardon.cnm hermrvsime dedimDr muaneye git
Guzel olmus o kadar kisa surede benimki evde hoplayip ziplamisti seninki naptiCanım not yazdım telefonum yanına birini kapıya Falan sonra en son masanın üzerine kalpli hediye kutusunun içine testi koydum ve baba olmaya hazır mısın yazdim ne iki çizgi var bunda şok oldu da yani o hissetti zaten biliyordu yani bana diyordu hamilesin sen fazla vaktim yoktu Canım 10da kalkacaktı 10 dk da bunu yapabildim