Adete fazla kalmadi en geç pazar olmam gerekir.Bak hissediyosun istee🙂) insallah bide snein icin seviniriz nekadar kaldi adetine
Adete fazla kalmadi en geç pazar olmam gerekir.Bak hissediyosun istee🙂) insallah bide snein icin seviniriz nekadar kaldi adetine
INS OLMAZ BANA DA UMUT OLURSUN CNM SENINDE ASILAMA YA O NEDENLE 🙂 RABBIM HAYIRLI VE HAYIRLI ZAMANLARDA BIZE BEBEISLERIMIZ VERIR INS AMINAdete fazla kalmadi en geç pazar olmam gerekir.
Canim benim hiiic korkma çünkü o bebek suanda senden daha güçlü takiliyo orda çünkü ona sadece faydali besinler gidiyo. Sen esini opme sakin, suyunu ayri ic, . Simdiden portakal limonlu cay takviyesi yap, ne kadar erken harekete gecersen o kadar faydali olur. Esine cok gecmis olsun canim, benimkide bir hafta cekti sukur simdi daha iyi, uç gündür ise de yollamadim.Kizlar buarada esim cok kotu grip oldu 2 gundur yatiyor garibim.. buguj bogazim acimaya basladi.. dun doktora sorduk grip olursam cocuk icin kotu durum olmazmis ama yinede dikkat et dedi..
Cok korkuyorumm hasta olurumm xiye bana doktor hersene grip asisi vuruyodu olmamam icin..
Astimim var astimi.tetikliyo komalik oluyom 1-2 hafta..
Bu sene igne vurulamadim geven seneyi hatirlamiyom doktorum dgistiginden..
Simdi cok korkuyorum eger grip olursam bide astim azarsa cocugi gectim benim bile saftim kayiyo onun nasil kaymaz.. dua edin kizlar brnim.icin degil minnik bebegim icin
Insaallah canim insaallah hayirlisiyla versin rabbim cümlemizeINS OLMAZ BANA DA UMUT OLURSUN CNM SENINDE ASILAMA YA O NEDENLE 🙂 RABBIM HAYIRLI VE HAYIRLI ZAMANLARDA BIZE BEBEISLERIMIZ VERIR INS AMIN
INS OLMAZ BANA DA UMUT OLURSUN CNM SENINDE ASILAMA YA O NEDENLE 🙂 RABBIM HAYIRLI VE HAYIRLI ZAMANLARDA BIZE BEBEISLERIMIZ VERIR INS AMIN
Canım çok dikkat Et hasta olma 🙁Kizlar buarada esim cok kotu grip oldu 2 gundur yatiyor garibim.. buguj bogazim acimaya basladi.. dun doktora sorduk grip olursam cocuk icin kotu durum olmazmis ama yinede dikkat et dedi..
Cok korkuyorumm hasta olurumm xiye bana doktor hersene grip asisi vuruyodu olmamam icin..
Astimim var astimi.tetikliyo komalik oluyom 1-2 hafta..
Bu sene igne vurulamadim geven seneyi hatirlamiyom doktorum dgistiginden..
Simdi cok korkuyorum eger grip olursam bide astim azarsa cocugi gectim benim bile saftim kayiyo onun nasil kaymaz.. dua edin kizlar brnim.icin degil minnik bebegim icin
Inşallah adet olmazsin da hamis olursun canım benimAdete fazla kalmadi en geç pazar olmam gerekir.
Kismet canim benim, insaallah hayirlisiyla hamile olurum....Inşallah adet olmazsin da hamis olursun canım benim
vermedı cnm ya ama cok merak edıyom ne olacak acaba yaEda canim dr sana progestan verdi mi ?
Ben asilama dan bir gün sonra basladim on gün kullancam, bu cuma bitiyor iste.
vermedı cnm ya ama cok merak edıyom ne olacak acaba ya