3.5 cnmKac yıllık evlisn cnm
3.5 cnmKac yıllık evlisn cnm
sorunun ne cnm bende 3 bck olucak3.5 cnm
nedenı bılınmeyen cnm yaa senın ne sorunun var pekı yanı bende de esımde de bısı yok amasorunun ne cnm bende 3 bck olucak
Cnm alinman normal hormonlrdsn kaynaklaniyoKzlar benm yazdklarmi gormysnz galba cok hassasm buara herseye alnr oldm ya
Bnm polikistik over cnm yumurtalrim olusmuyornedenı bılınmeyen cnm yaa senın ne sorunun var pekı yanı bende de esımde de bısı yok ama
rabbım ısterse oluşur cnm sen canını sıkma bence rabbım yeterkı ıstesın tedavı goruyorsun deıl mıBnm polikistik over cnm yumurtalrim olusmuyor
1 defa asilma yaptim tuttu bebegim 2 aylikken kalp atisi yoktu kirtaj oldum simdi dinlenme sürecindeyim snr tedaviye basliycamrabbım ısterse oluşur cnm sen canını sıkma bence rabbım yeterkı ıstesın tedavı goruyorsun deıl mı
aşılamada mı tuttu ııı ya bak aşılamanın oranı dusuk dıyorlar ama tutabılıor demekkı cnm hyaırlısı ıns bu sfeer sağlıklı sıhhatlı olur benımde bı kımyasal bı dıs gebelik oldu 🙁 dıs gebelıkte az kaldı tuplerım patlayacktı son anda kendım farkettım rüyama gırdı gıdıp test yaptım degerelrım düşmeye başlamış rabbım gosterdı anlayacağın1 defa asilma yaptim tuttu bebegim 2 aylikken kalp atisi yoktu kirtaj oldum simdi dinlenme sürecindeyim snr tedaviye basliycam
Iyi yapmissin canim faydasi oluyor🙂Mc bende nyey ettm her cuma yasin okuyrm ve hamile kalrsam 41 yasim okucam saglmli bi hamlelk gecrrsemde 41 yasn okucam hayrlsi blalm
Yok canm tedavi gormuyorm bi kere gttm dktara yumurta tembelligin var ama bunu dememz icin 8ay daha gecmesi gerek dediDaha cok erken cnm olur tedavi goruyormusun sorunun ne cnm