Bu msji nereye yazcam nerdn okuycam onu canim ya acemlk iste 🙂Hangi işi çözemedin canım 🙂
Bu msji nereye yazcam nerdn okuycam onu canim ya acemlk iste 🙂Hangi işi çözemedin canım 🙂
Canım bildirim gelir muhtemélen alışırsın sayfaları takip et Alisana kadar 🙂Bu msji nereye yazcam nerdn okuycam onu canim ya acemlk iste 🙂
ii yptin cnm bnde temzlige dayanamm onun icin hak veriyorum kurtaj oldgmn 2 ci gunu ayagim suyun icindeydi 🙂Canım zaten bayagidir yapmamıştim ya ev çok kötü görünüyordu ama yavaş yavaş yaptım tabi ağır şeyleri eşim kaldırdı her.
Evet sanirim ole🙂 bugun cok agrim.oldu bayagi uyudum.giremedimde nasilsinizHamilelik duygusalligi cnm 🙂
iyiyz cnm sen nasilsin bebis annesini yordumu bgn 🙂Evet sanirim ole🙂 bugun cok agrim.oldu bayagi uyudum.giremedimde nasilsiniz
Kendine dikkat et agir seyler yapma ve yorma kebdini canimKızlar dr gittim dr doğumdaYDi pazartesi sabah 8de gelin dediler beklemekten başka care yok evi temizledim bugün kızlar çok yoruldum valla özellikle yemekten sonra uyku basıyo bana
Ebed bana cok agri veriyor bu sipa🙂 Teyselerinden kardes gelene kadar yaramaslik yapcakmis.. ee elinizi cabuk tutun artik🙂)iyiyz cnm sen nasilsin bebis annesini yordumu bgn 🙂
insllh bizim sıpalarda cabuk gelir pek nazlıoldulr 🙂Ebed bana cok agri veriyor bu sipa🙂 Teyselerinden kardes gelene kadar yaramaslik yapcakmis.. ee elinizi cabuk tutun artik🙂)