Insallahhhhhhh🙂insllh bizim sıpalarda cabuk gelir pek nazlıoldulr 🙂
Insallahhhhhhh🙂insllh bizim sıpalarda cabuk gelir pek nazlıoldulr 🙂
Aynen canım olmuyo ya bide bel ağrısı vardı yapamadım ama yeter artık yani fazlasına dayanamıyorum benii yptin cnm bnde temzlige dayanamm onun icin hak veriyorum kurtaj oldgmn 2 ci gunu ayagim suyun icindeydi 🙂
aynn cnmAynen canım olmuyo ya bide bel ağrısı vardı yapamadım ama yeter artık yani fazlasına dayanamıyorum ben
Bugün yoruldum ama şimdi dinlenmedeyiz canım benim sağolNaslsnz kzlar hermevsm yorma kendni yeni gelen arkdaslar hosgeldnz
Yok canım ağır şeyler yapmadım temizlik suyunu yani kovayi bile kaldırmama izin vermiyo eşim sağolsun benimle gezdirdi kovayi 🙂Kendine dikkat et agir seyler yapma ve yorma kebdini canim
Bende de halsizlik var canım ya özellikle yemek yedikten sonra uyku basıyo valla uyumak istiyorumEbed bana cok agri veriyor bu sipa🙂 Teyselerinden kardes gelene kadar yaramaslik yapcakmis.. ee elinizi cabuk tutun artik🙂)
Inşallah erken gelirler canım beniminsllh bizim sıpalarda cabuk gelir pek nazlıoldulr 🙂
Yok canım ağır şeyler yapmadım temizlik suyunu yani kovayi bile kaldırmama izin vermiyo eşim sağolsun benimle gezdirdi kovayi 🙂
Amin canim Rabbim size de en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır inşallah gittim de dr doğuma gitmişti pazartesi sabah 8de gel dediler canımcnm nasılsın hastaneye gitin mi ve Rabbim eşinle sevincini daim etsin