Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Rabbim bugün dualariniz kabul etsin aminnn
Rabbimin kızlar hayırlı cumalar
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Rabbimin kızlar hayırlı cumalar
İnşallah cnm hayirli haberini bekliyorumCanim bugün hiç evde duramadim o yüzden de giremedim. Yarin aksam son progesteron hapini alicam. Ctesi normal de adet günüm. Bakalim kismet, bakalim nolcak...
Amin cnm sanada hayirli cumalarRabbimin kızlar hayırlı cumalar
Aslmnnn kacinci günü bgnCanim bugün hiç evde duramadim o yüzden de giremedim. Yarin aksam son progesteron hapini alicam. Ctesi normal de adet günüm. Bakalim kismet, bakalim nolcak...
🙂Bide su msj lara bak, çok geride kalmisim. Uyuyana kadar okiycam 🙂
Canim Adetin diyelim ki 6 gün sürdü, uzerine 6gun daha gecti, etti 12 gün. Ovulasyon donemi de 11-12-13-14-15-16.... Kisi kisiye degisiyor. O sumuksu akinti da, ovulasyon donemi bitti demektir. Sanirim sen yeni ovulasyon olacagini saniyorsun. Ama olmussun bile.Cnm adetm bteli 6gun oldu daha erken bde nrmal aknti afedersn sumuksu degl yani
Bugün 11. Günü canim. Hic bir belirtim yok.Aslmnnn kacinci günü bgn
Benim asilama nin 11.ci günü bugün. Hic bi belirtim yok. Sende belirti var mi eda ?ıns cnm güzel haberlerı bırlıkte alacağız ınss
Insaallah hayirlisiyla..... Aamiinn ecmein..Aminn canim.benim.insallah sende cumartesi adet olmazsin insallah🙂
İnşallah cnm da herkeste belirti olnayabilirBenim asilama nin 11.ci günü bugün. Hic bi belirtim yok. Sende belirti var mi eda ?
Insaallah hayirlisiyla pozitif haber aliriz