Hissedicem insaallah canim 🙂cnm adetıme 6 gun falan var ama benım gec oldu asılama yumurtam bu ay gec buyudu yaa 🙂 olsun sen hısset🙂
Asilama nin 6. Ci gunundesin galiba, hesapladim da. 6 gün içinde belli olur senin hamile ligun insaallah canim.....
Hissedicem insaallah canim 🙂cnm adetıme 6 gun falan var ama benım gec oldu asılama yumurtam bu ay gec buyudu yaa 🙂 olsun sen hısset🙂
Sen dr una güven canim progesteron vermekle cok iyi yapmis, dedigi gibi kullan ilaci. Senin büyük ihtimal döllenme oldu canim !insallah canm hislern cıkarda olur artık canm hayırlısıyla sen progestronu kac gün kullandn canm banada verdi cumartesi baslıcam belirtler için erken deil mi yaa da gecen hafta carsamba bitti adetim 9 gün oldu biteli erken deilmi yaa anlmdm gitti allahımm hayırlı hayırlı bebişler versn insallah
cnm benım once senınkını duyacağım ınss ben ole düşünüyorum ıns ole olur elfıdam rabbım hayırlı sonuçlar alacağız ınss pazrtesı sendenHissedicem insaallah canim 🙂
Asilama nin 6. Ci gunundesin galiba, hesapladim da. 6 gün içinde belli olur senin hamile ligun insaallah canim.....
aynen hayırlısı olsun canm yaa allahın isi canm herseyi rabbim bilirBilmiyorum ki canım benim adete 2 gün kala şişti uçları şimdi de aynı ve gögsüm kocaman olmus ya uçları hafif koyulaşmis benim de hayırlısı canım benim belli mi olur
Insaallah canimcnm benım once senınkını duyacağım ınss ben ole düşünüyorum ıns ole olur elfıdam rabbım hayırlı sonuçlar alacağız ınss pazrtesı senden
hayırlısı canm yaaaa olmustr insallah seninde asılama tutaarda sende hamiş oldduunu ögrenirz canm aminnSen dr una güven canim progesteron vermekle cok iyi yapmis, dedigi gibi kullan ilaci. Senin büyük ihtimal döllenme oldu canim !
Bunlari hergun yersek bide yemek alalim birsury kilo dogum sonrasi kilo krizine girelim🙂)Kizlar her gün iki bardak sût, bir sabah bir aksam için mutlaka, isterseniz biraz isitin ama sakin kaynatmayin. Sonra evinize kuru uzum, findik ve ceviz Alin. Her gün en az yedi tane findik ve bes tane ceviz yiyin, beyin gelisimi için birebir. Bide haftada en az bir defa taze balik yiyin, somon Baligi. Oméga 3 için bu cok onemli.
Canim bak hic umut olmadigi yerden filizlenir cicek.. yani sen simdi hic belirti yok diyon bak gor allahin izniyle yarin adet olmicaksin insallah olursanda nedixez bundada var bir hayir.. komsun icin sevin Rabbim kimseyi kimseye yerdirmesin Rabbim sneinde kucsgini dolu etsin canimBiliyomusun, ikinci bir ev bulduk teklif verdik satin alicaktik, son dkk da oda satilmis baskasina.. Bide esim isten izin alicakti tatile gidicektik, simdi oda yatti. Bazi sikintilar cikti, beklemek durumundayiz artik tatil için. Hersey ustuste geliyor. Aksam da alttaki komsum da msj atmis, ikinciye hamile yim diye. Sevinmek ile kiskanmak arasinda kaldim...
Hiç bi belirti yok sadece adet sancisi gibi bazen bir ufak agri hissediyorum kendimi kasigimda o kadar. Bilemiyorum, bir haftadir evde kizim kizim diye dolaniyorum valla, Esim de halime cok sasirdi, bisey de diyzmiyo uzulmiyim diye. Oyle iste.
Ben sana diyorum yarin adet olmazsan pazar gunu sabah test yapiyon ben bekleyemem sen beklesende🙂Ptesi ye kadar adet olmazsam, o gün test yapicam. Dr progesteron bitince test yap demisti ama yarin yapmiycam. Simdilik boyle dusunuyorum belki fikrimi degistiririm 🙂
Bak sana guzel fikir verim burnunu kapat ic sonra hic burnunu acmadan portakal isir hafif tadi gidiyo ozamab🙂Evet canım içmeye başladım dün eşim almış gelmiş süt içeceksin artık dedi bende dün başladım canım pekte sevmiyorum ama alışmak zorundayım