Gecmis olsun canim Rabbkm senide bebeginide korusun canim benkmKizlar kanama az var ama taburcu etti Dr . kayinvalidemde kalicam net yok orada yazamam diye paylaşmak istedim Rabbim herşeyi GÖNLÜNÜZCE versin
Gecmis olsun canim Rabbkm senide bebeginide korusun canim benkmKizlar kanama az var ama taburcu etti Dr . kayinvalidemde kalicam net yok orada yazamam diye paylaşmak istedim Rabbim herşeyi GÖNLÜNÜZCE versin
Dun aksam iliski oldu canm 🙂Canim ayiptir doylemesi, dün aksam ve bu sabah iliski olmadiysa, bu aksam veya yarin sabah mutlaka iliski olsun 🙂
Iyi degerlendir bu 24 saati canim.
Denerim canım benim bakalım 2 gündür içiyorum bendeBak sana guzel fikir verim burnunu kapat ic sonra hic burnunu acmadan portakal isir hafif tadi gidiyo ozamab🙂
ay canım geçmiş olsun ama çok dikkat et kendine ya inşallaH hemen ilerleméden düzelirsin canım benimKiLar oluyorummm sifayi kaptim.. esim banada bulastirdi grib baslangici ve bogazim agriyor.. basim catliyo xok hastayim.
Gozlerim.yaniyo puslu goruyorum resmen..inslalah koti olmadan duzelirim.opdm
Canım 2 3 gün kala ağrı olduHermevsim senin göğsün adet gününe kaç gün kala ağırmaya başladı
Canım 2 3 gün kala ağrı oldu
Hahaha hanima bak ya hamis kalmis , Alacagi kiloyu dUsunuyo 🙂Bunlari hergun yersek bide yemek alalim birsury kilo dogum sonrasi kilo krizine girelim🙂)
Canim ben sabah aksam ekstra kalsiyumlu sut aliyom onu iciyom isitip, 1 saat sonra 1 dilim ekmek ve haslanmis yumurta, ogleden sonra bazen bir dilim ekmek daha yiyom, sonra aksam yemegi, sonra sut bu aralarda 1 elma veya portakal, bitane cikolatali gofret vs, haftada 1 kere balik ki balik hic sevmem.. bide gunde 4 tane ceviz yicem yeter dua etsin sut bile icemiyom onun icin iciyom.. yarim kilo yukseldim ilk 3 ayda insallah 2 kilodan fazla almak ismetimiyom..