meyveli süt icseniz olmaz mı🙂Ayyy onun kokusuu bende simdi bu ictigim sutu seviyom ilkkez burnumu kapamadab ictim.. sut icemeyince sonra burnun acik icince fatkli oluyo😉
meyveli süt icseniz olmaz mı🙂Ayyy onun kokusuu bende simdi bu ictigim sutu seviyom ilkkez burnumu kapamadab ictim.. sut icemeyince sonra burnun acik icince fatkli oluyo😉
Ay canim ben duramıyorum valla karnım gurul gurul benim de dün vardı canım ama çok şükür geçti ya ben aşırı su içiyorum canım ya gece kalkıp su içiyorum benKiz benimde yiyesim geliyo yataga yatiyom ayyy bi acikiyom sinir oluyom yemiyom.. midem kaziniyo resmen gecenin saatinde 2 gecedir ac uyuyom napim.. bide kabizlik basladi bende agr cekiyom.. hermevsim sendede olabilri dikkat et bol su ic.. ben bugun kayisi aldim kuru onu yicem ilacdan iyi
adet günün ne zmn canım bnmAh canım ya hasta halinle kendini unutmuş hala beni dusunuyorsun !
Sizi üzmek istemiyorum ama kasik sancim basladi. Birazdan son progesteron hapini alicam.
Celik aynen istah cok aciliyo resmen yiyom bazen midem oyle doluyo sonu kotu oluyo cikariyom oyuzden rahatsiz olmakdansa az yemege calisiyom boyle ac kaliyon.arada🙂kabzlik olur cnm ama gecicidr sanirupim bn 2 aynhamis kldim 2 bck kilo aldim istahim cok acikti gece klkip ymk yiyodum
Hermevsim cok su icmek cok güzel ama sakin abartma canim çünkü zarari dokunabilir. 1,5-2 lt gibi güzel.Ya mc yine az yiyo ben çok yiyorum ben kendimi dusunemiyorum bile çok acıkiyorum ve bol su içiyorum
Yarinadet günün ne zmn canım bnm
1.5 içiyorum canım ama yazın daha fazla tabiHermevsim cok su icmek cok güzel ama sakin abartma canim çünkü zarari dokunabilir. 1,5-2 lt gibi güzel.
Yarın olmazsan inşallah test yap canim ya
nsllh olmazsn cnm