B
bebegımgelsın
Forum Okuru
Hersey ksmet miracm yiyecek ekmegi ykmus Rabbimin bi bildgi vardr elbet verende alanda odur herseyn hayrlsi
Ya bende soyledim.sagolsun sadmine yazdiydim.bugun yapar herLde sendesoyledin icin sagol hayatim🙂Mc admine.isminin rengini.degismesini.soyledum.bakalim.degisecekmi 🙂
Rica cnm dun gecr yapti foruma bk oraya yazdm 🙂Ya bende soyledim.sagolsun sadmine yazdiydim.bugun yapar herLde sendesoyledin icin sagol hayatim🙂
Herzaman dua ediyon fistim benim insallah elfidamdan sonra sen hamis olcan🙂)Kız bak soyledim admin yapti dua et bana bnimde rengi.deissinn 🙁
İnşallah cnm mira arkadasta hamile.kalmis inşallah darisi bize olur bitanem 🙂Herzaman dua ediyon fistim benim insallah elfidamdan sonra sen hamis olcan🙂)
Amin sanimanladım cnm herseyin hayırlısı Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Sonucc????🙂Günaydın kızlar dün test yaptım
Tebrikk ederimmmmm cok sevindmmm..İki çizgi biri hafif çıktı kızlar inşallah doğru dur bu sefer oldu galiba rabbim sizlere de versin anne olacağımı hissedince daha farklı oldu ama ilk gebelik de olan belirtiler yok sadece göğüs ağırısi ve damarlanma var belki size çok dua ediyorum ben sizlerde tadarsiniz inşallah
Aynen sizi seviyorun oyuzseb hemen ayagimj surttun🙂)Mira tebrk ederm canm ya Rabbim saglkla kucagna almayi nasp etsn mc ayagni surtmus herkes hamis kalacak sanrm bian hepmzn hamis hamis knstgmuzu hssettm cinsyeti ne falan dye 🙂
Aynen sizi seviyorun oyuzseb hemen ayagimj surttun🙂)Mira tebrk ederm canm ya Rabbim saglkla kucagna almayi nasp etsn mc ayagni surtmus herkes hamis kalacak sanrm bian hepmzn hamis hamis knstgmuzu hssettm cinsyeti ne falan dye 🙂
Insallah bitanemmm 🙂İnşallah cnm mira arkadasta hamile.kalmis inşallah darisi bize olur bitanem 🙂