Hehee bakayim dur ! Esim de yanimda oturuyo, beni iyice piskolojik Manyak belledi ha 🙂Elfidam canim bi gogsune bak tam ucu buyumusmu bide renfi biraz koyulasmismi
Hehee bakayim dur ! Esim de yanimda oturuyo, beni iyice piskolojik Manyak belledi ha 🙂Elfidam canim bi gogsune bak tam ucu buyumusmu bide renfi biraz koyulasmismi
Canim benim ya yok iste bi degisiklik yokElfidam canim bi gogsune bak tam ucu buyumusmu bide renfi biraz koyulasmismi
Mac varms izlemese olurmu kendi memeleket takmi yani🙂Gitmeyin canim baska gün gidersiniz 🙂
Yaa hemen yeni paket al, senden haber alalim. Bizi habersiz birakma canim.Elfdam ben burdaym arada girip bakyorm net paketm azaldi btmek uzere hatta 3gun giremeyeblrm mc hamis oyuzden alingan olur boyle seyler brazdan gelr mrak etme🙂
Faturali ya canm dun aksam almstm smdi bdaha alrsam fatura kabaracak tabi belli olmaz bana🙂 mc bak hamissin dye bsey demyo elfdam yksa kzcakti sna hee ona gore 🙂Yaa hemen yeni paket al, senden haber alalim. Bizi habersiz birakma canim.
Mc nin gonlunu alirim ben, alinganlik yapsin o bebise dua etsin 🙂
Kendini sicak tut canım neyin var ? Grip mi olcaksinCok usuyrm kzlar elm ayagm donuyr ya acaba hastami olcamki
Hehehe ben size kizarmiyim ya siz benim kuzularimsiniz ! Yerim ben siziFaturali ya canm dun aksam almstm smdi bdaha alrsam fatura kabaracak tabi belli olmaz bana🙂 mc bak hamissin dye bsey demyo elfdam yksa kzcakti sna hee ona gore 🙂