Olsun illa olmak zorunda degil adet olmada gerisi olmasada olur🙂 dua ediyom saba hep insallah olmazsin")Canim benim ya yok iste bi degisiklik yok
Olsun illa olmak zorunda degil adet olmada gerisi olmasada olur🙂 dua ediyom saba hep insallah olmazsin")Canim benim ya yok iste bi degisiklik yok
Amin insallah canim benim sağol. Ay çok gencsin canım benim daha inşallah olur da genç anne olursun22 yasındaym 1,5 yıldır evliym ilk 5-6 al korundok şimdi istiyoz 9 aydır bakalım rabbim ne zaman verecek bebeğimi .... inş sizlerde saglıklı kazasız belesız hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş
Ya belrtlerme bakarsam yumurtlamam oluyo ama bilmyrm insallah bal tarcn corek otuda ise yararVallah canim bende bunu merak ediyorum, diyorum ki gerçekten yumurtlama oluyo da çatlatma oluyo mu ? Çatlatma ignesini kullandim ama gerçekten ise yaradi mi bilmiyorum ki
🙂) ebef hamilwlikden cabuk kiziyom.ama geciyoYaa hemen yeni paket al, senden haber alalim. Bizi habersiz birakma canim.
Mc nin gonlunu alirim ben, alinganlik yapsin o bebise dua etsin 🙂
Aynen canım Kesin birsey dememiş yani düşünmeye bile gerek yok sen odaklanlanma düşünme onlarıYa belrtlerme bakarsam yumurtlamam oluyo ama bilmyrm insallah bal tarcn corek otuda ise yarar
aminnn inş cnm bnm sağol herkes en kısa zamanda dualarına kuvuşur inş kızlar ..Amin insallah canim benim sağol. Ay çok gencsin canım benim daha inşallah olur da genç anne olursun
Biliypm ama ben burda merak ediyom.. stres oluyom burda napim🙂)Faturali ya canm dun aksam almstm smdi bdaha alrsam fatura kabaracak tabi belli olmaz bana🙂 mc bak hamissin dye bsey demyo elfdam yksa kzcakti sna hee ona gore 🙂
Amin insallah canimaminnn inş cnm bnm sağol herkes en kısa zamanda dualarına kuvuşur inş kızlar ..
Tamam canin adet olmadub demi hala?Ay canim benim balli limonlu ihlamur iç diyecem ama hamile icebilir mi bilmiyorum ki. Yoksa ihlamur gerçekten çok iyi geliyo, vucudu terletiyo, bas agrisini gideriyo.
Ebed esim bulastirdi🙁Gecmis olsun canim neyin var grip mi oldun yoksa