Elfidam uyumdn mi cnm bnde uyuyamiyrm dişim cok kötü ağrıyor.: (
Uyumadim henüz canim, uyusam iyi olur yarin bi sürü isim var ama uyumak istemiyorum. Cok gecmis olsun canim dis agrisi felaket dir. Agri kesici icsen iyi gelir canim
Elfidam uyumdn mi cnm bnde uyuyamiyrm dişim cok kötü ağrıyor.: (
Ictm cnm bn de uyusam gcr ama inşallah. Uyurum knama gelmis mi cnm rabbmn mucizesi büyükUyumadim henüz canim, uyusam iyi olur yarin bi sürü isim var ama uyumak istemiyorum. Cok gecmis olsun canim dis agrisi felaket dir. Agri kesici icsen iyi gelir canim
Akintiyla azar azar geliyo canim, belki kesilir diye umut ediyorum ama iste bilemiyorum. Hersey yarin belli olacakIctm cnm bn de uyusam gcr ama inşallah. Uyurum knama gelmis mi cnm rabbmn mucizesi büyük
Ewt cnm kafns takma ssıkıntı yapma herseyin hayırlısı olsunAkintiyla azar azar geliyo canim, belki kesilir diye umut ediyorum ama iste bilemiyorum. Hersey yarin belli olacak
Allah rahatlik versin canim, iyi geceler, Sagol canim benim bende yattim insaallah uyuyabilirimBn yataym cnm agrisi diner belki sende uyu rahatla hersey olacgina varrir kendne ii bk allha emnt ol iyi gec
Benim ki canımbirinci ayın beşiydi adet tarihim aynı mi olmuş oluyorSagol canim benim b8raz daha iyiyim 8 saatte bir ilac alicam dahada iyi olurum..
Son adet gununr gore bugun 6 haftalik..
Ama yumurtladi gune gore 4 hafta..
Doktorlar 6 hafta kabul ediypr hayatim
Hsyrli hsber inşallahSlm aleykum Kizlar kan verdim sonucu aksama alicam...