Ben cok arastirdimmkesinlikle bir tehlikesi yok kizlar.. hamileligin ilerki donemlerinde onermiyolar okadar yapanda dikkatli olmali erken dogum olur diyeCnm hayırlı olsun hermevsim ama Altan bakması tehlikeli değilmi
Ben cok arastirdimmkesinlikle bir tehlikesi yok kizlar.. hamileligin ilerki donemlerinde onermiyolar okadar yapanda dikkatli olmali erken dogum olur diyeCnm hayırlı olsun hermevsim ama Altan bakması tehlikeli değilmi
kübracım slm bahsettiğin şeyler gebelik belirtisi olabilir ama adetine daha var aşılamamı yaptırdın kendiliğindenmi deniyosunSlm kızlar size birsey danısacam belim çok ağrıyor ve göğüslerim çok şişmiş ağrıyor ve sızliyor ucu dik ve ucuna dokunamiyorum ve adetin 8 gün var hamile olma ihtimalim varmı
kübracım slm bahsettiğin şeyler gebelik belirtisi olabilir ama adetine daha var aşılamamı yaptırdın kendiliğindenmi deniyosun
kübracım slm
bahsettiğin şeyler gebelik belirtisi olabilir
ama adetine daha var aşılamamı yaptırdın
kendiliğindenmi deniyosun
Ben öyle duymuştum mc . Ve mc benle ilgili fikrin varmıBen cok arastirdimmkesinlikle bir tehlikesi yok kizlar.. hamileligin ilerki donemlerinde onermiyolar okadar yapanda dikkatli
olmali erken dogum olur diye
Esime dun gece dedm yumrtam catladi degerlendrelm ama yorgundu maalesf bugunde kaynanmlar gelyo nasl olck bilmyrm🙂Ben nette catlayan yumurtanin 24 saat canli kaldini gormustum.. oyuzden ovulasyon donemi 2 gun kala ve ovulasyon sonrasi 2 gunude degerlendirin diye..
Sperm.kadinda 2 veya 3 gun canli kaliyodu..
Mesela avulasyon donemi 14.
12. Gun yap 14 yap 15veya 16 yap yani birlikte olmam ocin geckalmis degilsin..
Kanamaya gelince..
Umutlandirmak istemem ama hamile oldugum ay tam ovulasyon gunu kirmizi leke geldi bukez tuttu dwdiydim.esime🙂
O gecede birlikte olduk bizim.kucuk sipada o geceden🙂)
canım senin işin zor bi baş başa kalamadınız heeEsime dun gece dedm yumrtam catladi degerlendrelm ama yorgundu maalesf bugunde kaynanmlar gelyo nasl olck bilmyrm🙂

Belirtiker hamilelim belirtiside ama adette olabilir elini ayagini sicak tut kendine dikkat etSlm kızlar size birsey danısacam belim çok ağrıyor ve göğüslerim çok şişmiş ağrıyor ve sızliyor ucu dik ve ucuna dokunamiyorum ve adetin 8 gün var hamile olma ihtimalim varmı