Canım Bilmiyorum alttan baktı birsey olur mu ki içime kurt düştü sen öyle deyince şimdiCnm hayırlı olsun hermevsim ama Altan bakması tehlikeli değilmi
Canım Bilmiyorum alttan baktı birsey olur mu ki içime kurt düştü sen öyle deyince şimdiCnm hayırlı olsun hermevsim ama Altan bakması tehlikeli değilmi
Ben cok arastirdimmkesinlikle bir tehlikesi yok kizlar.. hamileligin ilerki donemlerinde onermiyolar okadar yapanda dikkatli olmali erken dogum olur diye[/QUOTE. Oyle mi canım korktum ben şimdi birşey olmaz dimi
Canım öyle mi ben korktum şimdi birsey olmaz di miBen cok arastirdimmkesinlikle bir tehlikesi yok kizlar.. hamileligin ilerki donemlerinde onermiyolar okadar yapanda dikkatli olmali erken dogum olur diye
Ay canim ben onu bi gün yaparım bi gün unuturum ya gerek var mı kiHermevsim hersabah yatakdan kalkmadan atesini olc.. bunu hamilelik boyunca yapmalisin yuksek ates cocuga zararli 38 dereceyi gectigi an direk doktoru aricaksin canim..atesini olcmeyi hic unutma
Canım öyle mi ben korktum şimdi birsey olmaz di mi
Yok senin hamileligin ileri donem degil 4 haftalikken oldun bende 2 hafta sonrs 8 haftalikken olucsm.alttan muayene yani spru olmaz😉Canım öyle mi ben korktum şimdi birsey olmaz di mi
Gerek var tabiki ya duzenli olcunce zateb az yukselince anliyon...suphelendinde olc cunki 38 gecen ates cok tehlikeli bebek icon anormalik sorunlar dusuk olabiliyor.. 2 gundur bendr 37.5 felandi..Ay canim ben onu bi gün yaparım bi gün unuturum ya gerek var mı ki
Yok hamilesin demiyom.bendede olmustu insallah hamiledirsin diyom🙂 sen hamile olda yeterki ister tutsun tahmin ister tutmasin🙂cnm bnm bende hafif leke gelmişti sen hamilesin hissediyoorum dedin bakalım mc cnm 16 subat adet olacak mıyım yoksa snin tahmin tutcak mı cnm 🙂
Sagol canim sende kendine dikkat et sicak tut kendiniSaol cnm inşallah herseyin hayırlısı ve tekrar geçmiş olsun i kendine dikkat et
Yani iyi bugeceyi degerlendirin bari🙂Cnm zaten dun geceden beri trip atyrm knsmadm dgru duzgun gecede sbhta suratm ask nldu dye soruyo bde onunda moreli bozuldu uzgunum dye hc bsey demedm kzm gelck dyip duruyo icraat gostermezsen bekle gelir dedm 🙂