Slm aleykum kizlar malesef kan testi sonucu negatif cikti. Bide adet oldum.
Canim uzulme demek kolay ama insan jzuluyo ben bile uzuldum okadar umutluydumkii..Slm aleykum kizlar malesef kan testi sonucu negatif cikti. Bide adet oldum.
Deger kacti cnm 🙁Slm aleykum kizlar malesef kan testi sonucu negatif cikti. Bide adet oldum.
Cok üzgünüm canim rabbim iyi ersin sabır versin 🙁 cok.zorrSlm aleykum kizlar malesef kan testi sonucu negatif cikti. Bide adet oldum.
Bunu ilk defa duyuyorumHermevsim hersabah yatakdan kalkmadan atesini olc.. bunu hamilelik boyunca yapmalisin yuksek ates cocuga zararli 38 dereceyi gectigi an direk doktoru aricaksin canim..atesini olcmeyi hic unutma
Msafr olck degerlendreblrsek cnm msj attm bugun ona sen istemyosun bende istemcem artk olmazsa sorumlusu sensn falan dye 🙂Yani iyi bugeceyi degerlendirin bari🙂
Ben olsam simdiye büyük tartisma cikardi tedavi goruyorz o.kdr.misafiri iptal.et cnm aaaa esimi.parcalardim valllaMsafr olck degerlendreblrsek cnm msj attm bugun ona sen istemyosun bende istemcem artk olmazsa sorumlusu sensn falan dye 🙂
Hayrlsi olsn Rabbim en ksa zamanda nasp etcek insallahSlm aleykum kizlar malesef kan testi sonucu negatif cikti. Bide adet oldum.
Cnm kaynanamlar gelyo evlendgmden beri ilk kez bde uzak yoldan iptal etmem mumkun degl tedavi gormuyrm suan ama yumurtam catladi yani bugunku msjmda baya saydrdm zaten artk gerisini kendi dusunsnBen olsam simdiye büyük tartisma cikardi tedavi goruyorz o.kdr.misafiri iptal.et cnm aaaa esimi.parcalardim vallla
Gele gele bugune mi.denk geldi ben bile suan sinir oldum yane cnm degerlendr lütfen.Cnm kaynanamlar gelyo evlendgmden beri ilk kez bde uzak yoldan iptal etmem mumkun degl tedavi gormuyrm suan ama yumurtam catladi yani bugunku msjmda baya saydrdm zaten artk gerisini kendi dusunsn