hımmm cnm ya cok uzgunm5 den dusuk...... Diye soyledi laburatuar ci kadin...
hımmm cnm ya cok uzgunm5 den dusuk...... Diye soyledi laburatuar ci kadin...
Denerim arzum inşallah ise yarar ya bugün çok kötü oldum yaAyyy allah kolaylık vesın bol tuzlu cubuk kraker lımon leblebı ye canım bulantı ıcın benı rahatlatıyo umarım sende de işe yarar op bys hermevsım

Ksmet iste cnm bak bu saat oldu anca ckti esim isten brazdanda msafrlerm gelyo smdi ymk ye falan saat epey gec olacak oy oy ksnet artk napalm yaGele gele bugune mi.denk geldi ben bile suan sinir oldum yane cnm degerlendr lütfen.
Cnm kaynanamla ilgili sknti degl zaten yatak odamda ebeveyn banym var ama ben ceknrm ses olur gder falan dye 🙂Kız kaynanadan nolur bazi kaynana mutlu olur oğlu mutlu oldukça 🙂)) odaniz sizinse yapacaklarinizda sizin ozeliniz kapasinlar kulaklarini
Yok canm dusmuyrm zaten hc takmyorm ble nasp ksmet cunkuCanim zorla olmaz zaten, o iliskiden dogacak cocuk dan hayir da gelmez. Hayirlisi olsun.... Bu kadar dusme ustune. Olacagina birak. Hersey de vardir bi hayir....
Canm o iliskiden dogacak cocuktan hayr gelmez derken nasl yani tam anlayamadmda yani ustune dusmuyrm Rabbim verirse olur tabi herkes gbi bende degerlendrmek isterm gunumu zorla olmak ne manada yanls anlama haytm sadece merak ettmden soruyrm sna kzdgmdan veya alndgmdan degl smdi esm bu gece isterse ve Rabbimde cocugu nasp ederse hayrli olmayckmi 🙂Canim zorla olmaz zaten, o iliskiden dogacak cocuk dan hayir da gelmez. Hayirlisi olsun.... Bu kadar dusme ustune. Olacagina birak. Hersey de vardir bi hayir....
Canim sanirim yanlis ifade ettim kusura bakma, yani demek istedigim esin yorgunluktan dolayi zorlanirsa eger, onu her seye ragmen zorlama Bosver, oluruna birak...Canm o iliskiden dogacak cocuktan hayr gelmez derken nasl yani tam anlayamadmda yani ustune dusmuyrm Rabbim verirse olur tabi herkes gbi bende degerlendrmek isterm gunumu zorla olmak ne manada yanls anlama haytm sadece merak ettmden soruyrm sna kzdgmdan veya alndgmdan degl smdi esm bu gece isterse ve Rabbimde cocugu nasp ederse hayrli olmayckmi 🙂