elfıdam cnm nasılsın sıkmıorsun dımı canını ınss rabbım cıfter cıfter versın 🙂Esim de bana oyle der hep, hala da diyo, ikizlerimin annesi diyo...
elfıdam cnm nasılsın sıkmıorsun dımı canını ınss rabbım cıfter cıfter versın 🙂Esim de bana oyle der hep, hala da diyo, ikizlerimin annesi diyo...
Bnm zaten gec oluyo.dr bekleme dedi olmadi.ztn dinlenirim.bu.ay adet.olmadim kiBekleme suresi yokmu canim vücut biraz toparlasin kirtajdan sonra diye
Canim bence sen cok stres yaptigin için, gunleri saydigin için adet olmuyorsun. birak dusunme ilgilenme cikart aklindan, rahatlan. Bak gor o zaman adet olucaksin.adet
rim duzensz bilmiyorum kurtaj olali 42 gn oldu dha adet olmsdm
Canimi SIKSAM nolur ki canm benim. ayni seyleri yasadikca sanki artik gucleniyorum, üzülme ye cok uzuluyorum tabiiki ama napalım takdir allah in.elfıdam cnm nasılsın sıkmıorsun dımı canını ınss rabbım cıfter cıfter versın 🙂
Canm lutfen uzulme herseyde bi hayr vardr bz ybe senn yanndayzCanim sanirim yanlis ifade ettim kusura bakma, yani demek istedigim esin yorgunluktan dolayi zorlanirsa eger, onu her seye ragmen zorlama Bosver, oluruna birak...
Neyse ya kafam allak bullak dusuncelerimi ifade etmekte zorlaniyorum.
Yoksa tabiiki arzu olduktan sonra allah da verdikten sonra, tabiiki rabbim hayirlisiyla versin cümlemize....
Canm ya olutmu oyle sey ne kirilmasi ben sadece merak ettgmdeb sordm ne alndm ne krldm asla oyle bsey dusnme msafrm oldgu icin pek yazamyorm sadece seni yanls anlamdm kuzum inanki dert etme kendneBebegimgelsin canim bana kirildin mi sen ? Asla kimseyi kirmak istemem. Sadece yanlis ifade etmis olabilirim. Lutfen kusuruma bakma. Ama asla niyetim kotu olmaz. Emin olabilirsin canim.
aynen stres yapiyorumCanim bence sen cok stres yaptigin için, gunleri saydigin için adet olmuyorsun. birak dusunme ilgilenme cikart aklindan, rahatlan. Bak gor o zaman adet olucaksin.
Bence bi problem olmaz yavaş olması şartıyla ben birlikte oldum ya bi kaç defa ama dr sormadım tabiKizlar size bisey diyecegim hamile oldugumu ogrendigimdeb beri esimle daha hic birlikte olmadik.. melek cenneti veya diger hamile kizlar doktorunuz birliktelik zararli ilkdonem bisey dedimi hic.. Esim cok korkuyo bisey olcsk diye normalde hani hic ole bir istekle yanasmiyo yanima..
Üzülme canım ya vardır bi hayirkizxlar bnde test yaptim negatif yine 1.20 cikti sonuc 🙁