Hayirli Geceler kizlar, size bisey sormak istedim, ufak bi tatil yapmak istiyorum, daha once gittiginiz begendiginiz otel ismi verebilirmisiniz ? Islami otel tercihim ama digerleri de olabilir. Thermal suyu olan otel de olabilir.
🙁 uzulme hayatim daha dusuk yapali cok olmadi insallah bidahaki seferde olur canim benimmkizxlar bnde test yaptim negatif yine 1.20 cikti sonuc 🙁
Turkiyeyemi yoksa baska ulkemi? Turkiyeyse marmaris ideal prime beach guzel hotel.. setvis personel guzel ama hava nasil bilmiyom fethiyede guzel..Hayirli Geceler kizlar, size bisey sormak istedim, ufak bi tatil yapmak istiyorum, daha once gittiginiz begendiginiz otel ismi verebilirmisiniz ? Islami otel tercihim ama digerleri de olabilir. Thermal suyu olan otel de olabilir.
Haklisin hayatimCanim benim tr de ebe bi tanidigim var o demisti bana hamile oldugunu ogrendigin zaman ilk iki ay iliski olmasin çünkü zaten her gebelik de ilk iki ay dusuk riski olur, iliski olunca bu risk cogalir....... Demisti.. Senin zaten alti haftalik oldu canim hayirlisiyla, iki hafta daha Sabredin canim.
Insalh cnm inslh🙁 uzulme hayatim daha dusuk yapali cok olmadi insallah bidahaki seferde olur canim benimm
Aynen aklimda bir kurt var bakalim neolcak insallahh Rabbim kac tane verirse kabulum🙂Insaallah hayirlisiyla ikiz olur, sanirim sende cok sevinirsin 🙂 en çok da babacigin sevinir
İyi ol canım benim senin kadar bende çok üzüldüm umutluyduk çünkü senden canim benim yeni ay yeni umut o yüzden topla yavaş yavaş kendini canım benimDün üzüldüm agladim ama bugun daha iyiyim cok sükür...
Ya sen hamilesin kanaman var daha hangi hslinr laf sokuyo bu kadin????Catliyorum sinirden ısıgi yak dedim eltime kaynana da yak diyorsun (soba) yanio AC diyorsun acilior diye laf etti hic sesimi cikarmadim sinirlerim çok bozuk valla başka ara laflarida oluyor of biktim valla biktim
Canım ben daha öncE antalya kaşa gittim ama otelin ismini hatırlamıyorum güzel sessiz sakin yerHayirli Geceler kizlar, size bisey sormak istedim, ufak bi tatil yapmak istiyorum, daha once gittiginiz begendiginiz otel ismi verebilirmisiniz ? Islami otel tercihim ama digerleri de olabilir. Thermal suyu olan otel de olabilir.
Yok gitme uvey annene.. ben hormonlardan cok cabuk sinirleniyorum elfidamin dedigi gibi umursama daha cok mutlu ol onun yanjnda.. kanaman durana kadar sabret.. sonra evine gidersin canimNapicam bilmiyorum gerçekten üvey ailemin yanina gitsem nasil olacak onuda bilmiyorum hava desen berbat