prenses 1989
Hamiş Melek
şuanda yok malesefff bekliyozzz daha adetime çok var ayın 24üiyi cnm sizleri sormalı yeni hamile kalan varmı hermevsinde başla
şuanda yok malesefff bekliyozzz daha adetime çok var ayın 24üiyi cnm sizleri sormalı yeni hamile kalan varmı hermevsinde başla
şuanda yok malesefff bekliyozzz daha adetime çok var ayın 24ü
Rahatlik bebek getiriyo canim🙂)) bende umurxamiyodum senin dedigij gibi diyodum ama senin belirtiler cok yuksek nebilim insallah hamis haberini alirim.insallah🙂
Canim yok takilmadim da sadece uzun suredir bekliyor bide deyince, uzerime aldim çünkü icinizde burda en eski benim nede olsa. Kayit tarihlerine bakarsak oyle.ELFIDAM SEN NEDEN USTUNE ALINDIN BOSVER YAA CNM BENIM RABBIM HAYIRLSINI VERSIN DIE DEDIGINI BIZ BILMIOR MUYUZ TABIKIDE SAGLIK HAYIRLISI ONCE AMA INSANIN GONLUNDE HEP BISI YATR BENIM 3.5 SENDIR OLMUO ESIM HE P KIZ DER BENSE HEP BI OGLUM OLSA KESKE DERIM AMA KIZLARI SEVMIOR ANLAMINA GELMIO AKSINE RABBIM BANA KIZ COCUGU KESINLIKLE VERSIN INSSS SEN TAKILMA KUZUM
Canm ben ararm ama yarn aksam arasam olurmu cnku bu aksam cok kalabalk msafrlerm olack0242 510 05 00..
Kizlar bu numara bera otel in numarasi. tr den biri arayip sorabilir mi, mart ayinda yedi gecelik iki Kisi için standard oda fiyati nedir ?
Kizlar kim benim için bunu yapabilir ? Tr den biri aramasini istiyorum çünkü, biz aradik, operator kadin once tl dedi donra numara mizi gorunce yuro dedi...
Kizlar kim yapabilir bunu benim için ?
Canim biraz acele ediyorum ama sen yarin bizahmet yinede ararmisin, bakalim ne diyecekler..Canm ben ararm ama yarn aksam arasam olurmu cnku bu aksam cok kalabalk msafrlerm olack