Iki yil, üç ay dir istiyoruz canim, bekliyoruz.SAOL BITANEM RABBIM HEPIMZE NASIP EDER INS ELFIDAM SEN NE KADAR SUREDIR ISTIORSUN
Iki yil, üç ay dir istiyoruz canim, bekliyoruz.SAOL BITANEM RABBIM HEPIMZE NASIP EDER INS ELFIDAM SEN NE KADAR SUREDIR ISTIORSUN
elfıdam olur ıns cnm benım 3.5 sendr evlıyım baakIki yil, üç ay dir istiyoruz canim, bekliyoruz.
Canim benim, üzülme, benim bi tanidik teyze, hamiliginde tam dort ay adet gormeye devam etmis. Stres yapma, sadece keyfine bak, dinlen. Beslenmene dikkat et. Limon ve koyu cay fazla tuketme canim.Günaydın kizlar. Kanama oluyor yine tam kesildi derken🙁
Sen ne kadar dir istiyordun ?elfıdam olur ıns cnm benım 3.5 sendr evlıyım baak
3 senedır ıste bı dıs bı kımyasal oldu amaSen ne kadar dir istiyordun ?
Canim benim, üzülme, benim bi tanidik teyze, hamiliginde tam dort ay adet gormeye devam etmis. Stres yapma, sadece keyfine bak, dinlen. Beslenmene dikkat et. Limon ve koyu cay fazla tuketme canim.
Adet tarihinde olmuyorki hayatim. O teyze devamlimi görmüş 4 ay
Kotu tecrube olmus ama sonucta hamile kalabiliyorsun, bunada sükür. Rabbim saglikla sıhhatle gebelik versin insaallah.3 senedır ıste bı dıs bı kımyasal oldu ama
Yok normal adet gormusAdet tarihinde olmuyorki hayatim. O teyze devamlimi görmüş 4 ay