Tsk ederim canım darısı sana ve kızlara inşallah
Valla askolsun hermevsim sende unutmussun 🙂 ben zaten hamileyim o yüzden sık giremiyorum malesef. Elfidam da unutmuş beni demekki çok ihmal etmişim buraları
Tsk ederim canım darısı sana ve kızlara inşallah
Gunaydn iki hamis km edayla ceylnm mi 🙂Slm aleykum kizlar ben geldim, bugün hiç giremedim cok yorucuydu. Acaip yorgunum ama dizide cok merak ettim. Okuduklarima gore iki hamis arkadas daha haberi alicaz. Az kaldi. Hade hayirlisi insaallah.
Iyi Geceler canlar
Cnm bende seni hams dye hatrlyrm ams ndn ismn degsmems hams melek dyeValla askolsun hermevsim sende unutmussun 🙂 ben zaten hamileyim o yüzden sık giremiyorum malesef. Elfidam da unutmuş beni demekki çok ihmal etmişim buraları
Cnm bende seni hams dye hatrlyrm ams ndn ismn degsmems hams melek dye
Yok cnm editedorler yapyo galba sen bi soyleBilmiyorum ki canim onu belki de benim yapmam gerekiyor.
çokta önemli değil canım ya gorurlerse yapsinlar ozaman 🙂Yok cnm editedorler yapyo galba sen bi soyle
İnsallah gorurler 🙂 ne kdrlk oldu bebsçokta önemli değil canım ya gorurlerse yapsinlar ozaman 🙂
İnsallah gorurler 🙂 ne kdrlk oldu bebs
Hee iyi cok sevindim Vallah ya ben ben istedigim günden beri, bende yavas yavas unutkanlik basladi malesef. Yoksa seni ismini unutmadim tabii. Ama aksam bir an bilemedim ne durumda oldugunu.A.selam canim Kendimi unutturacak kadar bakmıyorum yaa foruma 🙂 ben hamileyim canım sen beni baya bi unutmussun 🙁 melegimgelsin le beraberdi bizim hamilelik donemimiz