kızlar adet oldum 🙁
Ciddimisin ya eda ? Gerçekten çok umutluydum, benim tutmadi senin tuttu diye hissediyordum :-(kızlar adet oldum 🙁
üzülmemek eldemı cnm ısyan etmıyorum ama gerçekten de cok bunaldım artık esımede yansıtmak ıstemıyorum ama kotuyum ıste benı sen anlayabılırsın hıcbırsey gelmıor artık elımden 🙁Ciddimisin ya eda ? Gerçekten çok umutluydum, benim tutmadi senin tuttu diye hissediyordum :-(
Kesin adet mi oldun ? Nasil geliyo akinti ?
Nolur üzülme canim. Biz her zaman hayirlisini diliyoruz canim, o yüzden demekki zaman i degilmis
Canım gecmiyo yiyorum buçuk ama olacak gibi değil yaniTuzlu çubuk kraker bulundur hep yaninda.benim çok ağır geçmedi şükür sadece sabah hafif bulantilarim oldu ama cubuklarimi yinede yanimdan ayirmadim 🙂 bulantilar genelde 4 ay sürüyor diyorlar benim bikaç gündür iyice azaldı.
Edacim üzülme rabbim büyük umudunu yitirme unutma yeni ay yeni umutlarkızlar adet oldum 🙁
üzülmemek eldemı cnm ısyan etmıyorum ama gerçekten de cok bunaldım artık esımede yansıtmak ıstemıyorum ama kotuyum ıste benı sen anlayabılırsın hıcbırsey gelmıor artık elımden 🙁
Canım gecmiyo yiyorum buçuk ama olacak gibi değil yani
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaakızlar adet oldum 🙁