B
bebegımgelsın
Forum Okuru
Eveet 🙂
Canim kendini kasma derken ne demek istedi ki ?canmmm benmm adet 8 gün sürdü ve 2 gün sonra catlama ignesi vuruldu cuma gününe denk gelio yani cuma aksam 7de catlama ignesini yaptrdm pazar sabah iiliski dedi pazartesi aksam bide carsamba bide cuma sonrasındaaa olmadı canm iilski sonraki persembe doktra gittm iliski olmasınn dedi yasak kendini kasma agır kaldırma adet günün gecerse test yap olursanda geri gel dedi canm böle işte
🙂 melek de sormus 🙂Kendini kasma derken ne oluyor canim?
Canim simdiden tebrik ediyorum canim, allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah.Kizlar evde bugun yine test yaptım yine 2 cizgi çıktı
Yani ? Biz bizeyiz canim, daha açik konusabilirmisin 🙂bildilnnnn kasılma canmm kendini kasmicaksınn dedi iste nasıl anltimki bunu sana
Saol canmCanim simdiden tebrik ediyorum canim, allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah.
Ilk defa duyuyorum bunu 🙂canım şey dicem karanfil varya yumurtalıklar için lazımmıiş nasıl kullanıyo bi bilgin var mı ?
Ne onerceksin bebegımgelsın ? Bana onerebilirsin canim 🙂 bende de tembellik var çünküCanm karanfli bende hic duymadm yumurtalklarnla ilgli bi sorun mu var yumurta tembellgn varsa bsey onercem