Yani cnm oda hak.ediyor 😛Yapicaz biseyler artik😀 ee yani okafar bekledi hakkini vermemmi😀
Yani cnm oda hak.ediyor 😛Yapicaz biseyler artik😀 ee yani okafar bekledi hakkini vermemmi😀
Celik benim buay tahminlerim hep alabora oldu😀 hislerimdem supheliyim.artik..Mc kizz bnm subat ayı tutmadi cnm adet oldum.bugün icinden hangi.ay geciyorr![]()
Ayyyyy inşallah kizzzzzz nisan olsa evlilik yıldönümü 28 de ohh ne.gzl süpriz olurCelik benim buay tahminlerim hep alabora oldu😀 hislerimdem supheliyim.artik..
Ama sakasona diyeyim nisan🙂)) martta olabilir🙂) sen hwp dolu dolu gecir

Aynen yaa uzulmenin sanki bir artisimi var yok..🙂 hep boyle pozitif olalım insaallah, bebek de gelir o zaman insaallah
Kizlar bu ay cok agri yasadiniz.. gecmis olsun canim.. cok.dusunup stres yapma.. olursa olur olmassa olmaz de adet gunundw adet olmazsan test yaparsin canimKzlar naslsnz mc cok guldm sna ya bi an once net paketi alsamda daha cok knssak🙂kzlar sze sorum var daha dogrusu hamslere iki sabahtr feci bi seklde kask agrsyla uyanyprm cok hafif mgde bulantm oluyo hatta bu sbh dedm Allah kprusun apandst falan mi var ama cok fecydi esmde nye agryo diyp duruyo yatktan kalktdan snra gecyo ama bulantm cok cok hafif ogurmyrm ble dua edn bna son 6gun bugunle hayrlsi bkalm
Hayir hayatim bugun saat 2 ye 10 kala 🙂Mc dr.gittin mi
Amin canim benim Rabbim.en kisa zamanda sanada versin ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah amin..Insallah canim inşallah rabbim yavrucugu korusun mide bulantisi normal cnm 2ci aya.kdr hayirli haberlerini bekliyorum canim 🙂
Insallahhh guzel denk gelir🙂)))Ayyyyy inşallah kizzzzzz nisan olsa evlilik yıldönümü 28 de ohh ne.gzl süpriz olur![]()