İnsallah cnm rabbim.duysun 😀Insallahhh guzel denk gelir🙂)))
Hediyede almazsin ama olsun Rabbim.marttada versin onada raziyiz🙂
Belkide dogru zaman geldi celik?🙂
İnsallah cnm rabbim.duysun 😀Insallahhh guzel denk gelir🙂)))
Hediyede almazsin ama olsun Rabbim.marttada versin onada raziyiz🙂
Belkide dogru zaman geldi celik?🙂
evet canm aynısını yaptımmm ve dediin gibi agrı falan kalmdı saolasıınn canm benmmAyaklarini bide belini sicak tut. Erkenden yat yataga, vucudun isininca agri diner insaallah
Sevindim canim simdi nasilsin varmi agrin ?evet canm aynısını yaptımmm ve dediin gibi agrı falan kalmdı saolasıınn canm benmm
canm benm garanti olsunn varsa 2 gün daaa beklrm ben pazrtesi yalm ozmn elfidanında söledi gibi okadar beklioruz sanki 2 gün daaa beklerm 🙂Canim simdi gordum 4 gun kala yapNlardada bazen cikiyo.. bazen cikmiyo ams garajtisi adet gunu veya adetin ikinci gunu..
Ben ikisindede yaptim canim
insallah canm hayırlısıyla olur rabbim isteyen herkesede verir hamiş olanlarada saglıklı sıhatli kucaklarına almasını nasip eder aminnnGecmis olsun canim insallah hamiledirsibde ondandir bh agrilar.. sen bence test al pazar sabah bi evde yap adet olmazsan.. eger pozitif cikarsa pazartesi hastaneye gidersin..
Rabbim yuzune gulsun insallah hamiledirsin
şimdilk yok canm cook sükür hala yataktaımm kalkmaya eriniorummSevindim canim simdi nasilsin varmi agrin ?
Ooo Maasallah 🙂 kalk iki lokma bisey ye, cay ic iyi gelir. Bende temizlik hazirlik falan yapiyorum aksama misafirim gelecek.şimdilk yok canm cook sükür hala yataktaımm kalkmaya eriniorumm
yaptım canm cokk sükr kalkıp bende dün bastan asaaa evi temizledm bugün bise yapmıcam kolay gelsnn canmm benmOoo Maasallah 🙂 kalk iki lokma bisey ye, cay ic iyi gelir. Bende temizlik hazirlik falan yapiyorum aksama misafirim gelecek.