🙂 ayy sorulari hep tekrarlamisim cnm kusra bakma 🙂 bende heycanliydim cnmKalb atisini duymadim sadece attinj gordum. Kalb atisini duymak simdilik iyi degil dedi doktor/ebe 12. Haftada yapiyoz garanti olsun diye dedi.. suan tam 8. Haftasi bitti 🙂
🙂 ayy sorulari hep tekrarlamisim cnm kusra bakma 🙂 bende heycanliydim cnmKalb atisini duymadim sadece attinj gordum. Kalb atisini duymak simdilik iyi degil dedi doktor/ebe 12. Haftada yapiyoz garanti olsun diye dedi.. suan tam 8. Haftasi bitti 🙂
Korkma canim benim 6 hafta adet basindan itibaren asil bebegin 4 haftalik kesefe gorunmemeside cok normal canim.benim..Korkuyorum kızlar çok hemde
Amin canim benim sen adet oldunmi durumun ne?canm benimmmm coook sevindm senin adınaaa allahımm saglıklı kucaına almayı nasip etsinn insalllah aminnn
Sorun degil bitanem nevarki yazarim neolcak🙂)🙂 ayy sorulari hep tekrarlamisim cnm kusra bakma 🙂 bende heycanliydim cnm
canım yaa bu nasıl bişee hamile olmak için ne yollardan geçiyoruz hamile kalıncada bitmiyo sıkıntı of offff benimde adet günüm geldi çattı bakalımmHermevsimde kaldi aklim.. su 10 gun bir gecse hayirlisiyla bebegini.bi gorse.. insan korkuyor.. ben bile is yaptimda az agrim olsa gece ruyamda kansmam oldunu goruyom.. Allahim korusun.. ama stres cok etkiliyor ebede soyledi.

Sorma stres bitmiyo.. olemi hadi hayirlisi nezaman adet gunjn insallah olmassincanım yaa bu nasıl bişee hamile olmak için ne yollardan geçiyoruz hamile kalıncada bitmiyo sıkıntı of offff benimde adet günüm geldi çattı bakalımm![]()
inşallah canımm yaa 23-24 olmam gerekiyo bakalımm bekliyorumSorma stres bitmiyo.. olemi hadi hayirlisi nezaman adet gunjn insallah olmassin
Insallah olmazsin canim insallahinşallah canımm yaa 23-24 olmam gerekiyo bakalımm bekliyorum