Insaallah canimYok cnm klomen ve pregny iğne vuruldum yumurta 4 tane olgunlaşti çatlattik bakalım inş allahın izniyle tutmuş tür
Insaallah canimYok cnm klomen ve pregny iğne vuruldum yumurta 4 tane olgunlaşti çatlattik bakalım inş allahın izniyle tutmuş tür
hosgeldnn canmmm aminnn hayırlısıyla insallah sende hamiş olursunnn rabbim dualarımız duysunn aminÇok zor beklemek allahım hepimizin kucağıni boş bırakmasin
Insaallah canim insaallah hayirlisiyla versin rabbiminsallah canmm insallah bu ay olur ayyy gercekten cokk istiorum senin hamiş olmanı tabi hepimiznde rabbimm meleklerimizi en kısa zamnda hayırlısıyla versn insallah
insallah canmm insallah hayırlısıylaa olur ümitlenmek güzeldr benmde dün olmam lazmdı ama olmadım adet düzensizliim var bende yumurta gelistirci igne kullandm ve prengy catlama ignesi yaptırdm ama bilemiorumm ne olduHoş buldum canım ceylinim içimde bir ses oldu diyor ama hmn umitlenmek istemiyorum
aminnn aminnnn aminnnn insallah kuzummm hayırlısıylaaaaInsaallah canim insaallah hayirlisiyla versin rabbim
aminn insallah canmm olmazıda hamiş olduumuzu ilan aderiz ayyyy cift cizgiyi görürrüz insallah hayırlısıyla sen ne zman test yapcan pekiIns güzel haberler veririz burdan benimde bugün olmam lazımdı ama yok inş olmayız