cumartesi olmam lazımdı canm 3 gün gecti canm bugün sende test yapsanaCanım kaç gün geçmiş ti senin
cumartesi olmam lazımdı canm 3 gün gecti canm bugün sende test yapsanaCanım kaç gün geçmiş ti senin
Canım gözun aydın çok mutlu oldum ya anlatamam darısı kızların başına dilerim sen sağlıklı bi hamilelik geçirirSin canimevettttttttt yaptım ve cook sükür cift cizgiyi gördümmm allahımmm bu nasıl bi duygu rabbimmm isteyen herkese hayırlısıyla bebeişlerini versn insallah
Canım gözun aydın çok mutlu oldum ya anlatamam darısı kızların başına dilerim sen sağlıklı bi hamilelik geçirirSin canim
tesekkr ederm canm benm allah razı olsun herkese nasip etsn rabbim sen nasıl olsunn canmmCanım gözun aydın çok mutlu oldum ya anlatamam darısı kızların başına dilerim sen sağlıklı bi hamilelik geçirirSin canim
iyiyim canım kanama kesildi ara sıra leke şeklinde geliyo çok şükür pazartes. Dr gitcez işte umarım hersey iyidir korkuyorum amaSen nasil oldun cnm
İyiyim canım kesildi kanama da leke şeklinde geliyo arada pazartesi dr gidiyoruz bakalım hayırlısı dua edin kizlar banatesekkr ederm canm benm allah razı olsun herkese nasip etsn rabbim sen nasıl olsunn canmm
iyiyim canım kanama kesildi ara sıra leke şeklinde geliyo çok şükür pazartes. Dr gitcez işte umarım hersey iyidir korkuyorum ama