Esimde oligospermi var, bende de erken menopoza girme riski olabilirmis. Ikimizde de sorun olunca, isimiz çok daha da zorlasiyor.cok ozl deılse nedır kusum
Esimde oligospermi var, bende de erken menopoza girme riski olabilirmis. Ikimizde de sorun olunca, isimiz çok daha da zorlasiyor.cok ozl deılse nedır kusum
ccnm ben senın yerınde olsam o zman hıc beklemem bencede sen tup yaptr kı kafan rahat etsın bızde hıcbırsey yok elfıdam ama olmuoo 🙁Esimde oligospermi var, bende de erken menopoza girme riski olabilirmis. Ikimizde de sorun olunca, isimiz çok daha da zorlasiyor.
ccnm ben senın yerınde olsam o zman hıc beklemem bencede sen tup yaptr kı kafan rahat etsın bızde hıcbırsey yok elfıdam ama olmuoo 🙁
anladım cnm vardır bundada bır hayır ıns bu olur bnde tup ıcın ıslemlere baslasdım onumzdekı ay ınsss yapacgzDr u ikna edemedim ki, illa dedi üçüncü asilama yi da yapalim, tutmazsa sonra bakariz ne yapicagimizi diyo.
Ben anlamiyorumki tr de hersey çok cabuk ilerletiyorlar. Bak burda bi asilama oldum tutmadi bir Ay beklettiler, sonra ikinci asilama için kontrol oldum, bu ay gecti dediler yine bir Ay bekledik. Ikinci asilama oldum oda tutmadi, yine bir Ay bekletiyolar. Burda her tedavi sonrasi bir adet dongusu bekletiyolar çünkü kullandigimiz ilaçlar in etkisi surebiliyormus.anladım cnm vardır bundada bır hayır ıns bu olur bnde tup ıcın ıslemlere baslasdım onumzdekı ay ınsss yapacgz
cnm burdada verıyorlar ılacın etkısıyle olabılıyor dıorlar ama bır sonrakı ay ıcın hemen ıslemlere başlıyorlar senın anlatgına gore ıkı ay gecmıs oluo ıste ben bu ay ılac almıorum sımdı 13 mart adet tarıhhım baklam ıste o zman tüpe baslayacgız keşke olmasam da gerek kalmasa dıyecegım ama yıne olacgm ıcın sıkıntı yapmıyorum artık hayrlısı ınsBen anlamiyorumki tr de hersey çok cabuk ilerletiyorlar. Bak burda bi asilama oldum tutmadi bir Ay beklettiler, sonra ikinci asilama için kontrol oldum, bu ay gecti dediler yine bir Ay bekledik. Ikinci asilama oldum oda tutmadi, yine bir Ay bekletiyolar. Burda her tedavi sonrasi bir adet dongusu bekletiyolar çünkü kullandigimiz ilaçlar in etkisi surebiliyormus.
Dr un bekleme salonunda biriyle konusmustum. kadin ikinci cocugu için asilama olmaya gelmis. Ben dedim pek tanimiyorum dr lari falan yaptim.
Kadin dedi ki, ilk cocugum bu dr lar sayesinde oldu dedi. Uzun yillardir olmuyordu, bunlara geldim birinci asilama yi yaptik tutmadi, ikinci asilama için bir Ay ara verdiler, o ay kendim hamile kaldim dédi.
Kadina dedimki bu bir mucize bence. Evet aynen oyle dedi.
Dr lar bu yüzden burda hep tedavi sonrasi bir Ay ara veriyorlar, istirahat ayi.
Ben anlamiyorumki tr de hersey çok cabuk ilerletiyorlar. Bak burda bi asilama oldum tutmadi bir Ay beklettiler, sonra ikinci asilama için kontrol oldum, bu ay gecti dediler yine bir Ay bekledik. Ikinci asilama oldum oda tutmadi, yine bir Ay bekletiyolar. Burda her tedavi sonrasi bir adet dongusu bekletiyolar çünkü kullandigimiz ilaçlar in etkisi surebiliyormus.
Dr un bekleme salonunda biriyle konusmustum. kadin ikinci cocugu için asilama olmaya gelmis. Ben dedim pek tanimiyorum dr lari falan yaptim.
Kadin dedi ki, ilk cocugum bu dr lar sayesinde oldu dedi. Uzun yillardir olmuyordu, bunlara geldim birinci asilama yi yaptik tutmadi, ikinci asilama için bir Ay ara verdiler, o ay kendim hamile kaldim dédi.
Kadina dedimki bu bir mucize bence. Evet aynen oyle dedi.
Dr lar bu yüzden burda hep tedavi sonrasi bir Ay ara veriyorlar, istirahat ayi.
cnm burdada verıyorlar ılacın etkısıyle olabılıyor dıorlar ama bır sonrakı ay ıcın hemen ıslemlere başlıyorlar senın anlatgına gore ıkı ay gecmıs oluo ıste ben bu ay ılac almıorum sımdı 13 mart adet tarıhhım baklam ıste o zman tüpe baslayacgız keşke olmasam da gerek kalmasa dıyecegım ama yıne olacgm ıcın sıkıntı yapmıyorum artık hayrlısı ıns