Amin sende sagol canim beniimmamın cnm amın ole güzel dedın kı karıncaya can veren rabbım bızede ol dese yeter bılıoruz rabbım hepımızın gonlundekını versın ınss cnm cok saol cıcegımm
Amin sende sagol canim beniimmamın cnm amın ole güzel dedın kı karıncaya can veren rabbım bızede ol dese yeter bılıoruz rabbım hepımızın gonlundekını versın ınss cnm cok saol cıcegımm
Him hayirlisi ama burdakilr daha garanti oluyo yumurta olusmamssa ilac yükseltiliyor yetersiz ise yükseltiliyor hayirlisi cnm inşallah rBbim hayrlisini versnBurda sadece ovulasyon döneminde bir sabah kan testi ve ultrason oluyo. Hormon testine gore asilama gününu ayarliyo dr. Bakalim bu sefer nasil olacak.
Ikinci asilama da, 10.gün ultrason oldum, 16.gün asilama oldum.
Him hayirlisi ama burdakilr daha garanti oluyo yumurta olusmamssa ilac yükseltiliyor yetersiz ise yükseltiliyor hayirlisi cnm inşallah rBbim hayrlisini versn
Hayirli olsun insaallah. progestan kullaniyormusun ? Iki gün sonra tekrar test yap. Veya bekliyemiyceksen kan testi yap canim.günaydın kızlar🙂 bügün 12. günüm dayanamadım test yaptım pozitif çıktı sizce iğnenin etkisi midir. off ya niye yaptım ki akılsız kafam işte 🙁
Ay inş hamiledirsin. Doktorunu ara sorsana 🙂günaydın kızlar🙂 bügün 12. günüm dayanamadım test yaptım pozitif çıktı sizce iğnenin etkisi midir. off ya niye yaptım ki akılsız kafam işte 🙁
yok canım kullanmıyorum bugün kan testi verdim ve 2 gün sonra da vericem değerim artıyorsa ancak öyle hamiyeyim diye inanabilirim 🙂Hayirli olsun insaallah. progestan kullaniyormusun ? Iki gün sonra tekrar test yap. Veya bekliyemiyceksen kan testi yap canim.
inş canım 🙂 ya devlet hastanesinde doktora ulaşmak pek mümkün olmuyor malesef ..Ay inş hamiledirsin. Doktorunu ara sorsana 🙂
cnm pozıtıf cıkmıstı hanı nasıl oldukızlar malesef hamile değilim (2.6 çıktı) bi daha ki aya artık 🙂