benm adet düznsizliim vardı canmm düzensiz olduundan yumurtalar zayıflıomus o yüzden gelistirci igne kullandm catlama ignesi kullandm bide bu kadar ama normal yolla oldu
benm adet düznsizliim vardı canmm düzensiz olduundan yumurtalar zayıflıomus o yüzden gelistirci igne kullandm catlama ignesi kullandm bide bu kadar ama normal yolla
oldu
bende klomen kullandm ama blseye yaramadı olmadı yani yumurtalarda catladı ama olmadı neden bilmiorum doktrumda kesin sonuc alalım bu kez die gelistrci igneyle catlama ignesi yaptırdı iste canm hayırlısıyla rabbimm sizlerede versn insallahAnladim cnm bana sadece catlatici hap verdi klomen igne vermedi
bende klomen kullandm ama blseye yaramadı olmadı yani yumurtalarda catladı ama olmadı neden bilmiorum doktrumda kesin sonuc alalım bu kez die gelistrci igneyle catlama ignesi yaptırdı iste canm hayırlısıyla rabbimm sizlerede versn insallah[/QQUOTEamin cnm ins
İnsallah cnmaminn canmm insallah neyse canm ben yattım ii geceler yarınn haber ver bize merak ederz hadi baklmm insallah olmazsın canm
hadi hayırlısı olsunn canm bu kez insallah tutarr allahınn izniyle rabbim kucaını doldursunn insallah gercekten cook istiorum canmm seninde hayırlısyla hamis kalıp bizi sevindrmeni kacta vuruldun igneni ismi ne kacta asılama olcan canm
Kader cim cok dusunmemeye calis, baska seylere odaklan mesgul ol. Kafanin rahat olmasi lazim. Hayirlisi insaallah de sonra allah à birak. Rabbim en iyisini bilendir. Insaallah hayirlisiyla verir.İnsallah cnm
Slm aleykum hanimlar bu aksam çatlatma iğnesi vuruldum kendim. Allah in izniyle ptesi sabahi asilama olucam. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..