Sagol canim benim.Hakkına hayırlısı olur inş. en yakın zamanda senin güzel haberini alırız inş.
Allah cumlenizden razi olsun insaallah.
Rabbim muradimizi bize hayirlisiyla versin insaallah.
Sagol canim benim.Hakkına hayırlısı olur inş. en yakın zamanda senin güzel haberini alırız inş.
Üzülme canim, Her yeni ay yeni umutlar demek.Kızlar ben hasta oldum 🙁 neyse hakkımıza hayırlısı. Umarım sizlerden güzel haberi alırım inş .
evet canm emin ol en az senin kadar sevincez haberni alınca lnsallahda bu kez olur ve hep birlilkte mutlu oluruz canmmmSagol canim benim. Biliyorum sizde en az benim kadar sevineceginizi biliyorum bu yüzden sizden dua istedim.
Igneyi aksam saat yedi ile sekiz arasi vuruldum ovitrelle 250mg.
Asilama yi kismetse ptesi sabahi saat 10:30 da transfer olcak.
Insaallah rabbim hayirlisiyla verir bu sefer hayirlisiyla saglikli ruhu güzel evlatlar.. Rabbim cümlemize bahşetsin insaallah hayirlisiyla güzel evlatlar.
canmmm üzme kendini rabbim hayırlı zamnı gelnce meleklerini versn insallah herkese elfidamın söledii gibi allahtan umut kesilmez her ay yeni umutlar doguyo rabbimm kucaımızı doldursunn insallah hayırlısıylaKızlar ben hasta oldum 🙁 neyse hakkımıza hayırlısı. Umarım sizlerden güzel haberi alırım inş .
Insaallah canim benim ya insaallah rabbim cümlemize yüzümüzu güldürsün insaallah.evet canm emin ol en az senin kadar sevincez haberni alınca lnsallahda bu kez olur ve hep birlilkte mutlu oluruz canmmm
aminnnn aminnnn aminnn insallah canm hayırlısıyla isiniz gücünüz rast gelir insallah bu kez olur rabbimmm yüzünüze baksın insallah dualarımızı kabul etsn aile sorunları herkeste var canm siz duymaın onları bebise odaklanın allahıımm bu ay bu mutlulugu yasatsınn insallah hepmize insallah tutar canm dualarım gönlüm seninleInsaallah canim benim ya insaallah rabbim cümlemize yüzümüzu güldürsün insaallah.
Ailemde sorunlar var, çok etkileniyoruz bende esimde. Elimizden geldiğince etkilenmemeye calisiyoruz ama olmuyo malesef. Kafamiz allak bullak, bu kafayla yarin hastaneye gidecez.
Nolur dua edin bize, hayirlisiyla rabbim nasip etsin inşaallah, isimiz hayirlisiyla rast gelsin.
aminnnn aminnnn aminnn insallah canm hayırlısıyla isiniz gücünüz rast gelir insallah bu kez olur rabbimmm yüzünüze baksın insallah dualarımızı kabul etsn aile sorunları herkeste var canm siz duymaın onları bebise odaklanın allahıımm bu ay bu mutlulugu yasatsınn insallah hepmize insallah tutar canm dualarım gönlüm seninle
canmmm üzme kendini rabbim hayırlı zamnı gelnce meleklerini versn insallah herkese elfidamın söledii gibi allahtan umut kesilmez her ay yeni umutlar doguyo rabbimm kucaımızı doldursunn insallah hayırlısıyla
İnş canım benimÜzülme canim, Her yeni ay yeni umutlar demek.
İnşallah cnm hayirlisiyla budefa tutar cnm bnde bu adetten snr basliycm ignelereSlm aleykum hanimlar bu aksam çatlatma iğnesi vuruldum kendim. Allah in izniyle ptesi sabahi asilama olucam. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..