Insallah olmazsin kuzum durumunu haber etEda cim galiba bu gidisle bende istanbul da tüp yaptircam. Asilama nin 12.Ci bugün ve ufak lekelenme oldu. Sanirim adet olucam.
Insallah olmazsin kuzum durumunu haber etEda cim galiba bu gidisle bende istanbul da tüp yaptircam. Asilama nin 12.Ci bugün ve ufak lekelenme oldu. Sanirim adet olucam.
Ceylinim cok sukur bebeginim ve senin iyi olmasina cok sevindim.. kanama olunca insan lorkuyo ama stresden ve hamileligin ilk haftalarinda olabiliyo bazen uzunda suruyo.slm kızlrr nasılsınzz yaaa elfidam insallah hamlssindr canmm tutmustr bukezz cook istermm ama ben cook ii deiilm bunada sükr diorum yinede dün kanama geldi benden cook korktumm bebisme bise oldu die ama cook sükr melegim ii durumdaymıss ne olur dua edinn bana bebisme bise olmasınnn
Elfidam uzulme kuzumm belki tup bebekle olcakkkk onda var hayur belki onu bekliyon.. bak tup bebek icin sorun kalmadi enazindan tektar asilama olmana getek yok hayatim Rabbim kucagini dolu dolu etsinAdet oldum bile gitgite cogaliyo çünkü. Bugüne kismet degilmis
İym cok sukur cnm ben bu ay umutsuzm yani hc takp etmedm hemen kalktm yani bu ay tutmasni pek istemedm rhtszm cnku hams kalsamda bebse zararli olmasndan korktm artk hayrlsi balm yaAs canim iyiyoz sen ne durumdasin nasilsin
Canım ben allah razı olsun bılıorum duamın kabul olması ıcın zorlamam gerekıo rabbım kulunun bu sekılde dua etmesını sevıyor demekkkı kım ne derse desın ne solrse solesın edıyorum edecegım ınsss da olacak benm umudum var cunkı rabbımın ol deemesı yeter kusum bosver sende sınrlerını zıplatma kusum ben bı kıssa paylaştım kızlar cok uzulmustu ama konuyu yıne uzatmış oldu neyse bosver gulum yegenımıze ıyı bak sen 🙂Eda hayatim Allahim sabada sizede nasip etsin ki bende sizin icin sevineyim.. Takma kafana zamani gelince heosi olacak.. sabredip dua et istemekden vazgecme yeter.. zorla bilakisss zorla duanin kabul olmasi icin zorla.. daha cok dua et, sadaka ver, adak ada, nafile namaz kil normal namazinida kir, hayursizsa bile bebel hayirli olmasi icin zorla kapilari ki acilsin canim benim..
Ben hamileyim ama sizin her doktora gittinizde adet oldugunuzda ne hissettinizi cok iyi anliyom.. psikolojiniz nr halde anliyomm.. oyuzden dualarim sizinle