Bizim de gittiğimiz doktorun cihazında o özellik yoktu ama kalp atışlarını gösterdi zaten doktor söylemeden ben farkettim hemen canım.aminnn insallahh canm cümlemiz insallahh hadi baklmm siz duydunuzmu kalp atısını
Bizim de gittiğimiz doktorun cihazında o özellik yoktu ama kalp atışlarını gösterdi zaten doktor söylemeden ben farkettim hemen canım.aminnn insallahh canm cümlemiz insallahh hadi baklmm siz duydunuzmu kalp atısını
inşallahhh canım senin kaç haftalıktı meleğinii canmm rabbimm saglıklı sıhatli kucaımıza almayıda nasip etsn insallahh aminnn
Allahtan ümit kesilmez canım.dua ve sabır . inşallah en kısa zamanda kavuşursun dileğinewee evet kötü soon 🙁 Eşimin Dr.unun son sözleri sizin normal yolla bebisiniz olmaz tüp bebek oda tutarsa.. 🙁
canım üzülme zor bir durum ama başka doktorlara gidin tek doktorun dediğine bakmayın bazı doktorlar işine geldiği gibi konuşuyor ya da böyle söylemek kolay geliyor Allahın dediği olur canınızı sıkmayın çaresi olmayan bir durum yok Allahın izniyle rabbim ol desin yeter. Sende bizde hayırlı haberler alıcaz inşallah.wee evet kötü soon 🙁 Eşimin Dr.unun son sözleri sizin normal yolla bebisiniz olmaz tüp bebek oda tutarsa.. 🙁
benmm kuzucuk 12 hafta 1 günlük ama doktr dün 13 haftalık dedi benmde kafam karıstı canmm allahıımm kuzucuklarmzı bize bagıslasınnn insallahhh aminnninşallahhh canım senin kaç haftalıktı meleğin
maşallah canım rabbim korusun sağlıkla kucağına alıp kokunu duymayı da nasip etsin inşallah..benmm kuzucuk 12 hafta 1 günlük ama doktr dün 13 haftalık dedi benmde kafam karıstı canmm allahıımm kuzucuklarmzı bize bagıslasınnn insallahhh aminnn
Yanliz degilsin canim, bende ayni durumdayim. Sizde sikinti nedir ? Bizde sperm sayisi az.wee evet kötü soon 🙁 Eşimin Dr.unun son sözleri sizin normal yolla bebisiniz olmaz tüp bebek oda tutarsa.. 🙁
Benimde mesela 10 gün geç döllenme olmuş geriden geliyor canım.heyecanla bekliyoruz. Rabbim bizleri yavrulamıza kavuştursun.İsteyenlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.benmm kuzucuk 12 hafta 1 günlük ama doktr dün 13 haftalık dedi benmde kafam karıstı canmm allahıımm kuzucuklarmzı bize bagıslasınnn insallahhh aminnn