Vallah bende hep gobekten yaptim. Artik hayirlisi. Yarin sabah hastaneye gidicem kismetse kontrol için.canım ben de gonal f kullanmıştım göbekten yap demişti doktorum bana. gonal f gibiyse sorun olmaz gibi geliyor bana inşl olmaz.
Vallah bende hep gobekten yaptim. Artik hayirlisi. Yarin sabah hastaneye gidicem kismetse kontrol için.canım ben de gonal f kullanmıştım göbekten yap demişti doktorum bana. gonal f gibiyse sorun olmaz gibi geliyor bana inşl olmaz.
İnşallah canım çok sagol
cnm benm üzülme gelecek aya inşşş olurrr rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşşKızlar ne yazikki iyi haberler veremiycem . Dün kan tahlili yaptırdım bugün öğlen ogrenecektim ama sabah adet oldum 🙁( çok Üzgünüm 🙁(
hayırlısı olsun canım bu ay olmazsa bir dahaki ay olur Allah'ın izniyle.Kızlar ne yazikki iyi haberler veremiycem . Dün kan tahlili yaptırdım bugün öğlen ogrenecektim ama sabah adet oldum 🙁( çok Üzgünüm 🙁(
İnşallah canım ya rabbim tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallhhayırlısı olsun canım bu ay olmazsa bir dahaki ay olur Allah'ın izniyle.
Kızlar ne yazikki iyi haberler veremiycem . Dün kan tahlili yaptırdım bugün öğlen ogrenecektim ama sabah adet oldum 🙁( çok Üzgünüm 🙁(
Mrb bn burda yeniyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var hamilemiyim değilmiyim bilemiyorum karnım kasıklarım ve belim agrıyor midem yanıyor arada basım dönüyr ve afedersiniz ishal oluyorm arada sizce bunlar erken hamilelik belirtisi olabilir mi yalnız adetim 5 gün önce bitti mümkün mü sizce gebe olabilir miyim he bide vajinada yanma ve kasıntı oluyor ne olabilir sizce lütfen yardım edin canlarım...
Tesekkürler hayatım yardımın için cok sgl beni bilgilendirdiğin için peki senin ne kadar sürede gecti hamile kalamıyorum sanırım bu yüzdenCanim büyük olasilikla enfeksiyon olmus. Bende aynisini yasadim daha önce. Hemen dr à git antibiyotik versin.