Ertesi gün hapı sonrası kanama yaşayanlar

I

Izmirlibiri35

Forum Okuru
Ertesi gün hapı sonrası kanama yaşayanlar
Merhaba.
Eşimle ilişkiye girdikten 1 gün sonra ertesi gün hapı kullandı. Ve kullandıktan iki gün sonra adet olmaya başladı. 7 günü geçmek üzere ve hâlâ aşırı şekilde adet devam etmekte. Bu bir sorun yaşatırmı ve ne zaman biter. Hamilelik riski varmıdır?
 
Merhaba, Ertesi gün hapları korunmasız şüpheli birliktelik sonrası kullanıldığında gebelikten % 85-90 koruyabilir. Yani güvenilirliği % 100 değildir. Eşiniizn mensinin yoğunluğu ilaç kaynaklı olabilir . Fakat olası bir olumsuzluk karşısında tedbirli olmak gerekir. Yoğun kanamadan dolayı mutlaka hekime görünsün..
 
Cevaplarsanız sevinirim. Sevgilimle adetime bir hafta kala birden fazla korunmasız iliski yasadık ve hepsinde dısarı bosaldı. Ama ben icime kacma ihtimaline karsı 10 saat sonra ella ictim. 2 gun sonra kanamam oldu. 5 gun devam etti. Ella erken adet yapar mı? Kanama yogun ve pıhtılıydı.
 
Ertesi gün hapı adet döngüsünü değiştirir. İstenilmeyen gebelikleri önlemek adına çoğu forumlarda ve kullanıcı yorumlarında kanama olduğu gözlemlenmiştir. Adet kadar sürmüş kanama günleri. Sıkıntı görünmüyor. Ama artık adet döngünüz değişti bilginiz olsun.
 
Geri
Üst