Eşim ilişkiden sonra yıkanmadan yatıyor ne yapabilirim?

K

karameleğimm

Forum Okuru
Eşim ilişkiden sonra yıkanmadan yatıyor ne yapabilirim?

İlişkiden sonra yıkanmak melek kadınlar kulubü ilişki sonra yıkanmamak günahmı forum'da.​

Kızlar yaa çok özel bir şey ama size sormak istiyorum. Aslında çok da utanıyorum ama içime hiç sinmiyor yani böyle bir durum. Eşim ilişki sonrası yatıp uyuyor duşa girmiyor. Böylesi hem günah hem de haramdır değil mi? Söyledim birkaç kez ama beni dinlemiyor. İlişkiden sonra yıkanmak gerekiyor değil mi ayrıntılı bilgi verir misiniz? Yani ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Nasıl anlatmalıyım bu durumu kendisine?
 
Merhaba
İslamda İslami Olarak İlişki sonrası yıkanmak tüm vücudu yıkamak tabii ki önemli. Hem temiz ve hijyenik kalmak için hem dinimizin gereğini yerine getirmek adına gusül abdesti şarttır. Tabii bunu yapması onun düşüncesi ve kararı ama bunu yapması gerekiyor. Erkeğin cinsel birleşme sonrası mutlaka duşa girmesi gerekiyor ama bebek istiyorsanız eğer kadının bir süre yatar pozisyonda kalması hamileliği kolaylaştırmak için bir neden olabilir. Ama uzun süre yattıktan sonra mutlaka duşunuzu alıp gusül abdestinizi almalısınız. Hem ilişki sonrası duş almak vücudunuzu dinç tutar daha rahat uyumanızı sağlar. Ayrıca ilişki sonrası kadınların tuvalete girmesi de önerilir.

Gusül abdesti almak nasıldır? Doğru bir şekilde boy abdesti almak için hemen aşağıdaki yazımızı inceleyin. Gusül abdesti almak ''gusul abdestinin alınışı'' hakkında detaylı yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani İslami olarak ilişkiden sonra yıkanması mantıklı olacaktır fakat bilimsel olarak erkeklerin ilişki sonrası yapma eğiliminde oldukları bir gerçektir güzel bir şekilde anlattın durumu Ama illa yok yatacağım ben diyor işe de karışmayın bence Sizin üzerinize düşen güzelce bir şekilde ona bu durumun yanlış olduğunu anlatmaktır gerisi onda
 
Geri
Üst