Eşimden boşanmak istiyorum fakat

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Eşimden boşanmak istiyorum fakat
Merhaba kızlar adım elif malum durumdan dolayı soyadımı yazmıyorum. Eşimle ben 18 yaşında tanıştım şimdi 25 yaşındayım ve bu hayatın şartları çalışma ve kızım minnoşum... Bilemiyorum ama artık mutlu değilim ve eşimden boşanmak istiyorum. O kadar çok fakat var ki nereden başlayacağımı bilemiyorum. Nedir hayat kızlar, yada evlilik nedir, hep böyle tek düzemidir. Ömrü hayatım hep çalışmak ve kızıma özlemle mi geçecek. Hayır yaptığım hiçbirşey de işe yaramıyor. Eşşekler gibi çalışıyorum ama yaptığım hiç bir şeyi kıymeti yok.

Yada varda bende mi bir mankafalılık var bilemiyorum. İşten geliyorum kızı alıyorum yemek yapıyorum eşim geliyor. Ama ne bilim hep aynı şeyleri yaşamaktan daral geldi bana. Artık eşimin yüzüne yatarken bakıyorum ve neden seninle birlikteyim diyorum. Neden eşlerinizle birliktesiniz kızlar ?

Herkeste aynı mı hep tek düzemi hayat ? Ne olur birşeyler yazın bana sizleri seviyorum.

Elif
 
Bu, aslında biraz da hayatın sana göre ne olduğu ile alakalı. Sen hayattan tam olarak ne istiyorsun. Hangilerini aldın hangilerini almadın. Daha kötü ne olabilir di ? Para durumumum nasıl ? Özlemde olsa akşamları kızımın sıcak nefesi yanımda diyebiliyor musun ? Belkide sizin bu yaşadığınız çağın vebası diye nitelendirilebilir. Zira her 5 kişiden 3 ünde bu hastalık var. Özellikle ekonomik olarak sıkıntı yaşayanlarda değil de biraz daha durumu iyi olanlarda var.

Kime dokunsanız her yerden sıkıntı akıyor. Birisi yıllardır bebek beklerken sıkıntısını sitemizde o yönde yazarken, birisi eşinin kendisini aldattığını, birisi tansiyonu olduğunu... Yani her birisi ayrı ayrı şeyler yazabiliyor. Hayat, bazen insanın karşısına yoklukla, bazen bebeksizlikle, bazen sağlık problemleri ile çıkabiliyor. Buda bizleri insan olarak yıpratıyor malesef.

Size tavsiyem hayata biraz daha pozitif bakabilmeniz. Yuvayı dağıtmak ve ayrılmak kolay peki ya sonra, yine bebeğinize uzaksınız niye ? E hayat şartları için artık daha fazla çalışıyor olabilmeniz gerekli. Herşeyi iyi düşünürken hatta bin düşünürken bir adımı düşünüp sonra doğru ise hayata geçirmenizi tavsiye ediyorum. Hiç kimse yoktur ki hayatım dört dörtlük desin. Bu bağlamda biraz daha pozitif düşünerek, elinizdekileri aklınızdan geçirip en azından sağlıkla ilgili sıkıntınız olmadığı için, eşinizin başınızda olduğu için, bebeğiniz için şükür etmenizi ve birazcık mutlu olmanızı ümit ediyorum.

Hep kendi kendinize şu şöyle olursa sonuçta bu böyle olur mu diye sorun lütfen. Bu dönemin geçici olmasını diliyorum. Hayırlı akşamlar dilerim. Bebişinizi öpün lütfen olur mu ?
 
biten ilişki kendini belli eder zaten insanın aklına bir kere şüphe girdim mi sorular sormaya başladım mı kendi kendine yaşadığı hayat ona yetmiyor demektir farklı şeyler istiyor demektir eğer ayrılmayı düşünüyorsan ayrıl ama iyi karar ver pişman olma çünkü yaş geçer geriye anılar kalır . kötü anıların kalmasını istemiyorsan iyi karar ver tatlımm ve asla bencil olan biriyle yaşam sürdürme .
 
Seni anliyorum ama hayata bu yönden degilde ahiret yönünden bak canim. Unutma herkesin bu hayata bir sinavi var ve bu sinavi gecerlerse cennet var. Eger esinden sadece ona olan hisslerinden dolayi yani neden evlendim dedigin icin yada cok calisiyorum degerimi bilmiyor diye bosanmak istiyorsan... bunun günahida var. Ha esin seni döver de sana hayati cekilmez hala getiriyorsa bosan. Dinimizde bu hakki bize vermistir. Sonuc olarak hayat dedigin asa yukari 60-70 yil ve bunun 3 de biri zaten bitmis. Ne güzel yuvani kurmus bir düzenin olmus.
Benim sana tavsiyem, her insanda böyle dönemler oluyor bikkinlik tad almama dönemi ona karsi cok cok dua ve zikir var. Benim bildigim zikirlerinin bir kacini sana yazayim. Günlük okumaya calis inan faydasini göreceksin. Yer gök dua üzerine bunu unutma.. Rabbim her seye kadirdir sana mucizeleri o yaratir yeterki sen ona el ac ve dile ne dilemek istiyorsan. Kardesim Seytan evlilikleri bozmak icin hep insanlarin icinine bir vesvese verir. Eger esin sana iskence cektirmiyorsa bosanma derim. Tabi karar senin. :)

Dedigim zikirler sunlar:
Sebepsiz bir bezginlik ve bıkkınlık yaşayan kimse hergün 68 kere ''Ya muhyi'' ismi celilini tekrar eder ve bunu sürdürürse Allah'ın izniyle o bıkkınlıktan ve bezginlikten kurtulup yaşama sevincine kavuşur.
Yucana yani senin esine ve esininde seni yeniden sevip saymasi icin Hergün Sabah 200 defa Ya Vedud aksamlarida 400 defa Ya Vedud demelisin.
Cok darardiginda ise bu zikiri cek Hasbünallahu ve nimel vekil (Allah bize yeter, o ne güzel vekildir)

Rabbim sanada yuvanada huzurlu bir ömür nasip etsin canim.. :)
 
Merhabalar bende seninde aynı kederi paylaşıyorum eşimle 18 yaşında severek evlendim bir kızım var fakat sürekli şiddet uyguluyor anneme küfür ediyor önüne gelen bayana 1 kızım var ama boşandım diyor bosanmak istiyorum ama kızım küçük ne yapacagimi bilmiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum ama konu kıskançlı ga gelince hiç bir makyaj bile yaptırmiyor ne olur ama yardım edin
 
Geri
Üst