Eşinizle cinsel hayatınız nasıl normali ne

N

Nero1999

Forum Okuru
Eşinizle cinsel hayatınız nasıl normali ne
Eşinizle cinsel hayatınız nasıl normali ne

Slm kızlar 2 yıldır evliyim severek evlendik hatta 1,5 sene de nişanlı kaldık yani birbirimizi tanıdık :) yokya inanmayın öyle tanıyalım birbirimizi diyenlere önce nişanlı kalalım tanıyalım kısmı koca bir yalan hikaye . yaa çünkü insan evlenmeden aynı evde yaşamadan evlili sorumluluklarını üstlenmeden aileleri yaşamına almadan asla tanıyamaz çünkü gerçekler böyle.Neyse yaa uzatmim eşimle tanıştık evlenmeye karar verdik nişanlı kaldık evlendik kısaca. cinsel hayatımız başladı iyifena değil ama sorun şu ilk 3-4 aydan sonra eşimle birlikte olmayı hep ben istiyorum ve dikkat ettim onan böyle bi davranış talep olmuyor dur bakalım dedim 1 hafta 10gün tık yok adam da. uya biz yeni evli sayılırız hafta da bir kez birlkte oluyoruz bu normal mi sizin nasıl oluyor bu işi normali ne biz de ya da eşimde bir sorun mu var acaba
 
Merhaba Nero,

Valla şu yazdığın tanışma tanıma kısmına tamamiyle katılıyorum. neymiş birbirini tanıyacakmış , öğrenecekmiş miş miş de mişmiş...:) tamam insan tanışmalı birbirini tanımalı ama ellik hayatında gerçekten insanlar birbirini tanır yoksa gerçekten tanımak çok zor bence evlenmeden evleneceğiniz insanı tanıdım diyemezsiniz bu şuna benzer sınıfta araba kullanmayı öğretiyorlar önce herşeyini anlatıyorlar sonra arabaya binip pratik yapıyorsun araba kullanmayı biliyorum diyeiliyorsun , sınıfta öğrendikten hemen sonra ben arabayı kullanmayı öğrendim diyemezsin pratik yapmalısın :) ama evlilike işte bu pratik yapma olayı önceden zor :)
Neyse senin sorununa gelelin tatlım bunun pek de normali yok bence kimizi hafa da 1-2-3 kimisi her gün 1-2 ama sağlıklı olanı hafta 2-3 olabilir ama senin eşinden hiç talep gelmemesi pek sıradan bir durum değil bence bir konuş belki sorunları vardır adamın kendisini ifade etmesine müsade et bir de eşlerin istek oranları zamanla birbirine uymaya mbaşlar yani sen hafta 1-2 istiyorsan o da genel de 1-2 ister. hadi bence eşinle bir konuş bakalım.
 
Geri
Üst