1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.467
    Beğenilen Mesajlar:
    2.303
    Ödül Puanları:
    113

    Eski Domates Salcasını Tadlandırma

    Konu, 'Faydalı Bilgiler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Domates salcaniz cok eksi ise icerisine bir havuc rendeleyin. Havuc, salcanizi (sosunuzu) tatlandiracaktir.
    < Konu Resmi..>



     
  2. *jellibon*

    *jellibon* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    6.137
    Beğenilen Mesajlar:
    37
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    mutluluk ülkesinden
    Cevap: Eski Domates Salcasını Tadlandırma
    teşekkürler
     
  3. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.467
    Beğenilen Mesajlar:
    2.303
    Ödül Puanları:
    113
    Cevap: Eski Domates Salcasını Tadlandırma
    emeğine sağlık canım paylaşımın için teşekkürler
     
Eski Domates Salcasını Tadlandırma konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Domates Salçası

    Domates Salçası

    domates salçası salçanın tarihçesi domates salçası nasıl yapılır Malzemeler 12 domates 2 çorba kaşığı sade yağ 2 çorba kaşığı un 2 su bardağı su yarım bardak etsuyu yeteri kadar tuz, biber Yemeğin Tarifi Yıkanan domatesleri ikiye bölüp bir tencereye koyun, suyu, tuzu ve biberi ekleyerek 20 dakika kadar kaynatıp, kevgirden geçirin. Diğer taraftan sade yağın içinde unu kavurun ve domatesli...
  2. Domates Turşusu

    Domates Turşusu

    Malzemeler Domates, tuz, sarımsak Yemeğin Tarifi Normal iriliğe ulaşmış, yeşil rengi sarı-beyaza dönmüş veya hafif kızarmış, halk arasında “çakır domates” olarak isimlendirilen sert yapılı domatesler turşu için uygundur. Yeşil domateslerden turşu yapıldığı zaman, turşu tatsız olur ve rengi esmerleşir. Olgun domatesler kullanılırsa turşuda yumuşama, ezilme, kabukta aynlmalar meydana gelir....
  3. Yeşil Domatesler

    Yeşil Domatesler

    MALZEMELER 1 kg orta büyükİükte yeşil domates 300 gr kıyma Yeteri kadar tuz, karabiber 1 kahve fincanı şeker Yeteri kadar sıvı yağ 2-3 dal maydanoz HAZIRLANIŞI Bir tavada sıvı yağı kızdırın. Domatesİerin üst kısmını kapak gibi kesin ve içlerini boşaİtın. içi boşaİtıİmış domatesİeri hafif sararıncaya kadar tava yapın.Bir kasede kıyrna, maydanoz ve tuzu yoğurun. Domateslerin içİerini bu...
  4. Eski

    Eski

    Rüyada eski bir sey veya yeninin eskidigini görmek hayir degildir.
  5. Eski domates salçasını tatlandırma

    Eski domates salçasını tatlandırma

    Domates salcaniz cok eksi ise icerisine bir havuc rendeleyin. Havuc, salcanizi (sosunuzu) tatlandiracaktir.

Sayfayı Paylaş