Eski ürünlerle dekoratif zenginlikler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Eski ürünlerle dekoratif zenginlikler
Eski ürünlerden faydalanarak oda görünümlerinizde estetik etkiler yakalayabilme fırsatınız olacaktır. Oda görünümlerinizde bambaşka dekoratif etkiler yakalayabilme ayrıcalığında bulunabilmek için bu sene eski dikiş makinesi dekoratifliklerinden faydalanmayı deneyebilirsiniz. Alt resimlerde eklemiş olduğum farklı etkileri elinizde tutma ayrıcalığı için odalarınızda hangi görünümlere yer açacak dekor ürününe ihtiyacınız var öğrenmeye bakmalısınız.


487-JplGtCpDjFRThjLM.jpg


Odalardaki fonksiyonellikleri ve bıraktıkları etkiler ile beğenilebilecek ayrıcalıklara sahip olmanızı sağlayacak bu ürünler dekorasyonlarınıza anlam yüklemenize yardımcı olabilecektir. En dekoratif görünümler, en güzel oda dekor tamamlayıcıları olarak odalarınızda masa, dresuar, çiçeklik, çalışma masaları, aydınlatma ürünlerinize ya da dekor ürünlerinize yer açıcı işlevsellikleri ile odalarınız bambaşka nostaljileri içine bürüyebilecektir. Üst resimde yer alan farklı bir estetik etki ile beğeni kazanan masa tasarımında her odaya uygun masa görünümü ellerinizde hayat bulmaya hazırdır.



2017 sezonunda belirgin ayrıntılar ile oda görünümlerinde hak ettiği görünüme yer verici işlevselliği ile mutfak ya da yemek masası tasarımı için örtü ya da alternatif görünümleri elde edeceğiniz unsurları bir araya getireceğiniz etmenler için resim galerimdeki fikirlerin yanında hayal gücünüzü çalıştıracağınız görünümlerden faydalanabilirsiniz.


eski-dikis-makinasindan-ayakli-saksi_780x1255-snvyiucomg.jpg


Bahçe dekoratif aksesuar tercihinde bulunabilecekler içinde değişime yer veren singer dikiş makineleri alt masa görünümlü bölümlerindeki ferforjeler sayesinde aradığınız görünümü verebilecektir. Bir ya da birkaç saksı için alt zemin, masa seçiminizde farklı dekoratif alt tablo görünümüme bürünen dikiş makinesinin alt bölümü şıklık ve değişik estetiklik namına aradığınızı verebilecektir.





Yaratıcı-Noel-Hediye-Dikiş-Makinesi-M&uuml.jpg
 
Geri
Üst