Eski Yunan erkek isimleri nelerdir liste yapabilir misiniz anlamları ile birlikte

C

Ceylinugurlu

Forum Okuru
Eski Yunan erkek isimleri nelerdir liste yapabilir misiniz anlamları ile birlikte

Eski Yunan erkek isimleri melek kadınlar kulübü eski Yunan erkek isimleri nelerdir forum'da.​

Arkadaşlar bizim soyumuz eski yunandan geliyor yani Selanik göçmeniyiz dedemin dedesinin selanik'ten geldiğini biliyorum benim de oğlum olacak 2 ay sonra ve isim arıyoruz ben de acaba eski Yunan erkek isimlerinden koysam mı diye düşündüm eşim de karşı çıkmadı bilenler varsa eski Yunan erkek isimleri nelerdir güzel ve anlamlı olanı koymak istiyorum çocuğuma.
 
Merhabalar
İnsan kendi özünden aslında kökü nereli ise orayı çekiyor değil mi benim de babaannemin tarafı eskilerim Makedonya'dan göçmüşler ben de oraları gidip çok görmek istiyorum Makedonya Arnavutluk görmek istediğim yerlerden siz de eminim ki toprak çekiyordur diye düşünüyorum sizin için dilerseniz eski Yunan erkek isimleri için bir liste yapalım beğendiğiniz anlamı güzel olanı dilerseniz koyarsınız. Aslında Yunanistan Karadeniz ve Akdeniz eve yakın olduğu için çok yabancı değiliz biz de ülke olarak. Özellikle ben eskiden konulan hala da kullanılan Yunanca kız isimlerinden olan Thalia ve Helen ismini çok severim ki ülkemizde Helen ismi de kullanılmaktadır.

"Eski Yunan erkek isimleri"​

  • Andreas insan anlamına gelir
  • Aleksandros erkek savunucusu demektir
  • Lasonas ve Achilleas şifacı ve acı anlamlarına gelir
  • Nikias Zafer anlamına gelir
  • Yorgos çiftçi anlamına gelir
Bulabildiğimiz isimler ve anlamlarını yukarıda sizin için belirttik. Dilerseniz aşağıdaki linkten "en çok kullanılan bebek isimleri" yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst