Eşşek sütü kremi kullanan var mı?

Uzman SühaN

Administrator
Eşşek sütü kremi kullanan var mı?
Biz kadınlar için cildin güzelliği her zaman ön plandadır.Cilt güzelliğini sağlamak korumak amaçlı bakımlar,maskeler yapıyoruz. Piyasada cilt problemine göre binlerce ürün var.Kimi para tuzağı olup aldatsada ,etkili sonuçlar veren ürünlerde mevcut. Her birinin içeri farklı.En ilginç içeriğe sahip olan bana göre eşşek sütünden olan krem.

Eşşek sütünden olan krem hakkında baya olumlu yorumlar var.Yorumların olumlu olması ürünün beklenilen sonuçları verdiğini gösteriyor.Kaldıki eşşek sütü baya faydalı bir besin.Bir çok rahatsızlığa iyi gelen eşşek sütü cilt yenilenmesi üzerinde de etkili. Vitamin ve mineral bakımından zengin olan eşşek sütü yaşlanmayı geciktiriyor ve cildin yenilenmesine yardımcı oluyor. İçeriğinde barındırdığı antioksidan sayesinde bebeksi bir cilde sahip olucaksınız.Eşşek sütü kremi ile ilgili sizler için derin bir araştırma yaptık.Şayet sizde eşşek sütü kullandıysanız lütfen deneyimlerinizi bizlerle bu başık altından paylaşın. Eşşek sütü kremi ile ilgili tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Bilgilerden önce ; Eşşek sütünün faydaları saymakla bitmiyor adlı konumuzu incelemenizi öneriyoruz.

Son dönemlerde yazılı ve görsel basında eşek sütü ve faydaları hakkında pek çok haber yapıldı. Bu haberlerin büyük bir çoğunluğu eşek sütünün anne sütü ile benzer özelliklere sahip olması ve vitamin ve mineral bakımından zengin içerik ihtiva etmesi nedeniyle son derece kolay bir şekilde tercih edilebilecektir. Şimdi ise özellikle Amerika ve İngiltere başta olmak üzere pek çok farklı ülkede eşek sütü kremi üretilmekte oldukça yüksek satış adetleri ile piyasaya sürülmektedir. Günümüzde eşek sütünün Türkiye’de satışa sunulmasının ardından eşek sütü kreminin de yoğun olarak satılmaya başlanması da bekleniyor. Bilinen ve bilinmeyen faydaları ile eşek sütü kremi ayrıntılı bir şekilde araştırarak bu etkilerini gözler önüne serdik.


eşşek sütü kremi.png



Eşek Sütü Kremi Faydaları


Genel olarak solgun cilt yapısını onarır ve kuruluğun giderilmesinde kullanılır.

Sıkı bir cilde sahip olmak istiyorsanız eşek sütü kremi ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda cildinizin hızlı bir şekilde yenilenmesini ve ölü hücrelerden kurtulmasını da eşek sütü kremi sağlamaktadır.

Bu etkilerinin yanı sıra cildin yaşlanmasının önüne geçen eşek sütü kremi yaşlılık belirtilerinin ortadan kalkmasını sağlamaktadır. Bunda ki en büyük yardımcısı ise içeriğinde barındırdığı antioksidanlar ve vitaminlerdir. Bir anlamda cildinize ferahlık sağlarken gözeneklerin açılmasına da destek olarak daha genç görünmenize yardımcı olmaktadır.
Eşek Sütü Kremi Kullananlar
Kullanan kişilerin yorumlarına göz attığımız zaman vücutta var olan nem oranının dengelenmesi açısından son derece önemli artılara sahip olduğu da göz önünde tutulmalıdır. Hücre yenileyici özelliğinin yanı sıra bazı cilt hastalıklarının tedavisine destekleyici özelliği bakımından da tercih edilebilir.

Eşek Sütü Maskesi
Ülkemizde çok fazla tercih edilip kullanılmamasına karşın özellikle yabancı ülkelerde yoğun olarak eşek sütü maskesinden yararlanılır. Bu durumun temelinde ise eşek sütünün içeriğinde bulunan yoğun oranda E vitaminin son derece büyük bir etkisi olduğu unutulmamalıdır. Cildi yenileyici özelliği bulunan eşek sütü kullanan kişiler inyorumlarını paylaşarak bu şekilde krem ve maskeden faydalanmak isteyenlere de yol gösterebilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu krem hakkında çok olumlu yorumlar okudum.Eşşek sütünün bir dünya faydası var.Eminimki kremi de öyledir.En yakın zaman da alıp kullancam ve sonucu burdan yazcam.
 
İnsan, sığır, keçi, koyun, deve ve at sütünün beslenme ve terapötik özellikleri iyi bilinmektedir.Eşşek sütü tuhaf görünebilir fakat sağlık açısın dan bir çok faydası vardır.Biyokimyasal olarak, eşek sütü, benzer bir protein, mineral ve yağ asidi bileşimi olan inek sütüne kıyasla aslında insan sütüne daha yakındır..Eşşek sütün den sabun, likör, çikolata ve kozmetik ürünler de üretilmektedir.Bir zamanlar geleneksel bir uygulama olan, çeşitli hastalıklar için denenmiş ve güvenilir bir çare olarak kullanılan şey şimdi gelişen bir iştir.


Süt tam bir gıda olarak kabul edilir. Bu nedenle, süt, henüz bilinmeyen faydalar sunabileceği için, tüm süt kaynakları daha fazla dikkat çekiyor.Eşeklerin sağılması, sığır ve diğer süt hayvanlarıyla karşılaştırıldığında benzersizdir. Bu nedenle özel mekanizmalar gerektirir.Eşek sütü, inek sütüne alerjiden muzdarip olan küçük çocuk ve bebekler için uygulanabilir bir alternatif olarak kanıtlanmaktadır.Ayrıca kalsiyum seviyesi yüksektir , özellikle küçük çocuklar için önemlidir

Eşek sütü hafiftir ve sindirmeyi kolaylaştırır . Eşşek stü astım, öksürük,soğuk algınlığı,sarılık,atit vs gibi bir çok hastalığa iyi gelmektedir.Ayrıca iştahsızlık sorunu olanlar eşşek sütü tüketebilir. Eşşek sütü sabun Omega 3 6 yağ asitleri, vitaminler açısından zengin olduğundan cildi yeniden canlandırır ve kırışıklıkları azaltır . Hafif bileşimi sayesinde, hassas, kuru cilt türleri ve sedef hastalığı ve egzama gibi cilt koşulları için idealdir ; zengin fosfolipid, seramid ve protein içerikli olması nedeniyle uzun süreli hidrasyon ve yumuşaklık sağlar.
 
Memlekette bütün eşşekler kesildi sucuk oldu biraz zor gibi ama daha önceden ben bu eşşeklerin çiftlik ortamında beslendiğini ve sütünün özellikle sağılarak satıldığını bir kaç yerde okumuştum. Gerçekten de bu kadar zengin ise özellikle hastalarının kullanmasında fayda var görünüyor. Tabiki dediğim gibi eşşek olacak sağılacak ve kremi yapılacak :D:D Şunu söylemekte fayda var ne olduğu belli olmayan firmalar yerine sağlan olan marka firmaların bu ürünlerine yönlenmek lazım.
 
Eşşek sütü kremi ile ilgili araştırma yapıyorum acaba kullanan varmı merak ediyorum.Kullanan arkadaşlar sonuçları yazarsa mutlu olurum. Ayrıca eşşek sütü kremi ne tür cilt problemlerine iyi geliyor ? Kullananlar bunu da belirtirse iyi olur.
 
Geri
Üst