Etamin Doğum Ve Bebek Panoları..

narçiçeğimm

Daimi Üye
Üye
Etamin Doğum Ve Bebek Panoları..
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda ki çalışmaları ben yapıyorum. Sizinde böyle maharetleriniz varsa görmek isterim. Anneler ve anne adaylarımız ,prens ve prenseslerimiz için çok şık ve güzel doğum panosu modellerini sizler için paylaşıyorum umarım beğenirsiniz ;) isme özel istenen renk ve model de sipariş alıyorum ve kargo alıcıya ait olarak çalışıyorum :)


,
pano1.jpg
pano2.jpg
pano3.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba narçiçeği. Konunuzu düzenledim. Konunuzla ilgili biraz ayrıntı yazarmısınız ? + Bunları sizmi tasarlıyorsunuz. Bu bilgileri de verirseniz sevinirim. Keyifli paylaşımlar..
teşekkürler beyza adminem evet ben yapıyorum bu tarz panoları doğum, evlilik, mutfak, meslek gibi bir çok çeşitleri var.
 
Bu tür örnekleri geçen bir yerde daha görmüştüm şimdi çok rağbet görüyor bu etaminden panolar hemde kalıcı oluyor. Ben özellikle bebeğin doğumu boyu kilosu ve doğduğu saati içeren bilgiler bulunan etamin panosunu çok sevdim:)
 
aa ne kadar güzel ve anlamlı şeyler ilk kez gördüm hatta hep etaminin modası geçti diye düşünürdüm ama bunları görünce etamin işlerinin modasının asla geçmeyeceğini anladım bende bebeğin doğumu ile ilgili olan etamin panosunu çok sevdim elinize sağlık çok güzeler
 
Geri
Üst