Ev dekorunda neden ahşap seçeriz?

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Ev dekorunda neden ahşap seçeriz?
Ahşap ev ortamına sıcaklık katan unsurlardandır. Ahşaba sık yer veriyor oluşumuz da bundan kaynaklanır. Bu nedenle ev dekorunda ahşap ile yapılan ev dekorasyonlarına daha çok özen gösteririz. Dekorasyonda çeşitlilik sağlayabilmek için öncelikli tercihimiz farklı ürünlerden faydalanmaktır; ama doğallığı seviyorsak ahşap kaçınılmazımızdır. Bu nedenle bu yazımda sizlere neden ahşap seçeriz konusuna aydınlık getirmeye çalışacağım. Eminim sizlerde ev dekorunda ahşap ile nasıl değişimler yakalayacağınız hususunu tavsiyelerim ile son derece uygun bir şekilde yerine getirebileceksiniz.
Ahşap-Modern-balkon-dekorasyonu.jpg

Bahçe mobilyaları hem bahçelerde hem de balkonlarda tercih edilir. Üst resimde de göreceğiniz üzere ahşabın doğallığı küçük bir balkonda bile ben burdayım dercesine kendisini ortaya koyuyor. Seçimlerinizde ahşap ile kaliteli dekora yer verme düşüncesi içerisinde iseniz üstteki gibi tasarlanan balkonunuza en uygun ürün tercihleri ile dekorasyonlarınıza sıcaklık katabilme fırsatını yakalayabilirsiniz.

ev-dekorasyon-modelleri-tasarımları-1.jpg

Dağ ya da ormanlık alanda bulunabilecek bir örneğe benzer üstteki resimde yer alan ahşap unsurlar daha fazladır. Evin tavanı, orta sehpası, duvar rafları birbirinden farklı ahşap seçimleri ile kendini ortaya koyuyor. Dağ evinde tutup a başka bir seçim yapmak zaten çok da mantıklı olmayacaktır. Sizlerin de tercihiniz olacak olan ahşap ile sıcak, samimi ve uygun olanı elde edebileceğiniz dekoratiflikleri yakalayabileceksiniz.

ev-dekorasyon-modelleri-tasarımları-7.jpg


Ev ortamını canlandırıp sizi iyi hissettirebilecek bir seçenek olan şık versiyonlara da bürünebilir. Buna bir örnek olarak üst resime eklemiş bulunduğum yemek odası takımı farklı ahşap görünümleri ve açık renkli seçenekleri ile sizlerin beklentilerinizi üst noktalara tırmandırabilecektir. Farklı ahşap renkleri ile odalarınızda son derece estetik yaklaşımlara yer açabilme olanağınız da mümkün olabilecek. Yemek odasına dokunuşta bulunmak isteyenler üstteki gibi bir seçim ile özel görünümleri kalıcı kılabilirsiniz.

idesginarch.jpg


Üst resimde de göreceğiniz üzere odaya yakışan ahşap sandalyeler ile yemek odaları huzurlu hale getirilebilir. Bu gerçek ile kendinizi yüzleştirmek sizin beklediğinizi verebilecek ahşap seçenekler ile mümkün olabilmektedir.

wood-926606_1280.jpg



Çalışma odası dekorasyonları da en sağlıklı seçim ahşap seçimler ile gerçekleştirilebilmektedir. Buna uygun bir şekilde tasarlanmış üstteki model de sizlerin beğenebileceğiniz çalışma odası dekorasyonlarını sunabilecektir. Odalarınızda canlandırıcı etkiler yakalama fırsatı için harekete geçmeye var mısınız?
 
Geri
Üst