Ev hanımlarına evde para kazanma fırsatı!

shiny

Yeni Üye
Üye
Ev hanımlarına evde para kazanma fırsatı!
Network de devrİm. Xnetwork bomba gİbİ gİrİŞ yapti
X TİCARET NEDİR?

X ticaret bir e-ticaret havuzudur. Pek çok ürün sahibi, ürünlerini bu platforma ekleyerek kendilerine satış ortağı edinirler. Yani xticaret, ürün sahipleri ile bu ürünün satışına ortak olmak isteyenleri buluşturan bir e-ticaret platformudur.
Ürün sahipleri xticarette ürünlerini satış ortaklarına sunduğunda bir komisyon belirler. Ve xticaret üyeleride bu ürünlerin tanıtımını, reklamını yaparak ürünlerin satışından komisyon alırlar.
X NETWORK NEDİR?
XNetwork hakkında bilmeniz gereken bazı özelliklerden ve önemli kazanç stratejilerinden bahsedeceğim fakat yeni duyanlar için ilk olarak XNetwork nedir ve üye olanlara nasıl hizmetler vaat ediyor kısaca değinelim.
X-Network Marketing, Xticaret satış ortaklığı ile entegre bir şekilde çalışmaktadır. Xticaret ve diğer satış ortaklığı (affiliate marketing) ile satılan ürünlerinin etkili tanıtımı ve pazarlanmasına yönelik bir çalışma olduğunu söyleyebiliriz. Bu sisteme dahil olan üyeler sadece network marketing ile üye davet ederek değil, aynı zamanda satış ortaklığı proramına dahil olup, çeşitli eğitimlerle para kazanacaklardır. Bu platformun üyeleri , ürün ve hizmetlerin tanıtımını kolayca yapabilmek için ayrıca aşağıdaki hizmetlere de sahip olacaklardır.
• Satış ortaklığı bağlantıları hazır, özgün içeriklerle kendiliğinden otomatik güncellenecek hazır web site.
( Domain + Host + Kurulum + Güncellemeler + Teknik Destek )
• Ücretsiz reklam yapma yazılımı
• Toplu E-Posta gönderme yazılımı (E-Mail Marketing)
• Zamanla eklenecek yeni programlar
• Sadece üyelere sunulacak XClub avantajları
• X-Network satış ortaklığı ağına giriş

Üyelik Ücreti Ne Kadar?
150 TL üyelik ücreti vardır. Bu ücretin karşılığında otomatik xticaretin ürünlerinin pazarlandığı bir web sitesi sahibine sahip oluyorsunuz. Kişisel amaçlarınız içinde bu web sitesini kullanabilirsiniz. Bu web sitesi muhteşem seo araçlarıyla donatılmış ve içeriğine eklenen içerikler kesinlikle kopya içerik değil. Böylece web siteniz arama motorlarından çok hit yapacak ve ürünler satıldıkça üyelik kazancından ayrı komisyonlar kazanıyorsunuz.


PEKİ X NETWORKTE NASIL KAZANILIR?

Daha önceki network sistemlerinin aksine, üstteki kazanır mantığı yok burada. Herkes en fazla 2 üye yapabildiği için gelen 3. üye direk kişinin üyelerinin üyesi oluyor. Böylece alt alta herkesin 2 şer kişisi tamamlanmış oluyor. Alt alta 7 kademeniz dolduğunda, vergiler düşüldükten sonra 6000 tl para kazanmış oluyorsunuz.
1 Ağustos 2011 tarihi itibariyle yayına giren X-Networka bizimle başlayın, kısa zamanda 7 kademeniz kendiliğinden dolsun. Sistem en fazla alt kadememize 2 üye kabul ettiği için Bizler kendi 7 kadememizi doldurana kadar zaten sizinde 6 kademeniz dolmuş oluyor.
Kendi başınıza girerseniz, sadece kendi çalışmalarınızla baş başa kalırsınız.
Onun için bir an önce bizimle başlayın ve bizlerde ekip olarak sizlerle çalışmaya başlayalım.

XTicaret > Xnetwork Anasayfa

 
Geri
Üst