Ev kebabı

melegim

Yeni Üye
Üye
Ev kebabı
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ev kebabı ( 2 kişilik )[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
evkebap.jpg
Malzemeler
:
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
nokta.gif
400 gram yağsız kuzu eti
nokta.gif
1 su bardağı süzme yoğurt
nokta.gif
2 küçük pide
nokta.gif
3 kaşık tereyağı
nokta.gif
Tuz
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif], karabiber, kırmızı biber[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=-1]
beyaz.gif
[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hazırlanışı: [/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin.

Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun. Servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın.
[/FONT]
 
Geri
Üst