Evde çiçekler

M

Misafir

Forum Okuru
Evde çiçekler
ev çiçekleri ev çiçeklerinin isimleri çiçekleri ve isimleri çiçek
Wavering_Flower_by_ctrc.jpg
flowers_by_lildevl.jpg



Eve ruh katan çiçeklerinizi evinizin hangi bölümlerinde ve nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız bu fikirleri dikkate alın!
- Bir köşeye atmış olduğunuz dededen kalma eskileri değerlendirin. Eski testiler, antika çaydanlıklar, klasik semaverler hatta kırık toprak testiler çiçekler ile buluştuğunda satın alamayacağınız birer güzellik oluşturabilirler.

- En güzel bulduğunuz vazonuzu, eskimiş küçük sandığınızı, kırıldığı için kullanmadığınız gümüş kabınızı ve benzeri görünüşü nostaljik bir anlam veren ama kullanılamayacak uygun kaplarınızı iyi anlaştığınız bir çiçekçiye götürün ve bunun içine bir aranjman düzenlemesini isteyin. Pek rastlanmayan bir davranış olduğu için çoğu çiçekçi bu talebinize şaşırabilir. Ancak farklı olanı güzele çevirdiğiniz için siz kazançlı çıkarsınız.

- Biraz hareket ekleyin. Gardenya veya gerbera gibi çiçeklerin sap kısımlarını çok kısa kesip kristal veya cam bir kase içinde yüzdürün. Yüzen tabaklı küçük bir mum ilavesi ile çiçeğiniz loş bir ışıkta çok güzel görünecektir. Bunun için açık renkli, tercihan sarı veya beyaz çiçekler seçerseniz mumunuzun etkileyiciliği daha fazla olacaktır.



- Misafirlerinize çiçekleriniz kokusu ve görüntüsü ile kapıda karşılasın. Antrenize kapıdan görünebilecek şekilde bir çiçekçiden alacağınız simit çelengi asın. Üzerindeki çiçeklerin ömrü dolduğunda bu çelenge aldığınız taze çiçekleri ekleyebilirsiniz.

- Evinizin uygun yerlerine aranjmanlar yerleştirin. Uygun yere uygun çiçekleri seçmelisiniz. Hediye olarak çiçek gönderecekseniz bile alıcının bunu nereye yerleştireceğini hesaba katmalısınız. Örneğin romantik bir akşam yemeği için güzel bir kurdele ile bezenmiş klasik bir gül aranjmanı, lilyum veya leylak aranjmanı seçebilirsiniz.
Welcome_home_by_Buble.jpg


Arkadaşlarınızla daha hareketli bir kutlama için antoryum veya gerbera içeren daha egzotik bir aranjman, öğle yemeği için bahar kokusunu taşıyan lale, iris veya benzeri parlak renkli çiçeklerden oluşan bir aranjman seçmelisiniz. Hangi amaçla hangi çiçeklerin kullanılacağı konusunda çiçekçinizden fikir alabilirsiniz.

- Çeşitlerin herbirinden birer buketi içerecek küçük vazolar Salonunuzun çeşitli yerlerine yerleştirilebilir. Misafirleriniz ayrılırken güzel bir akşamın hatırası olarak bunları vazosu ile kendilerine sunmak gerçekten güzel birer hediye olabilir.

- Yatılı misafirleriniz için komedin üzerine konulacak gonca çiçek vazosu onları olumlu yönde şaşırtacaktır. Tek bir çiçeğin kullanılması bu konuda daha etkili olacaktır.

my_morning_by_mur_miau.jpg


Flowers_by_masonmj.jpg
 
Ce: Evde çiçekler

paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık canım.
 
Geri
Üst