evde hamile olduğumu nasıl anlarım

P

Pelinzxxzzxzx

Forum Okuru
evde hamile olduğumu nasıl anlarım
Evde hamile olduğumu nasıl anlarım belirtileri nelerdir

Merhaba

Kısaca benim sormak istediğim evde hamile olduğumu nasıl anlarım hamilelik belirtileri nasıldır hangi belirtiler hamilelik belirtileri nedir . Hangi belirtileri önemsemeliyim hamile olduğumu nasıl anlarım ne zaman test yapmam gerekir evde test yapmam mümkün değilse yani test yoksa evde nasıl test yapabilirim test yapabileceğim bir formül var mı. Hamilelik belirtileri nasıldır
 
Merhaba

Hamile olduğunu gösteren bir sürü belirtiler söz konusu. Ama herhangi bir belirtiye bakarak hamileyim demek çokta doğru değildir. Hamileyim diyebilmek için mutlaka test kiti ile test yapmanız ya da hastanede kanda hamilelik testi yaptırmanız gerekir.

Belirtilere bakarak hamileyim demek doğru olmaz belirtiler ancak hamile olabileceğinizi gösteren ön bulgulardır kesinlik göstermez.

Hamilelik belirtileri kısaca şöyle sıralanabilir ;

Hamilelik belirtileri genellikle kadınlarda bulantı yorgunluk artan vajina akıntısı göğüslerde gerginlik hissi meme başının renginin değişmesi adet kanamasının gecikmesi yaygın olarak görülen belirtilerdendir.

Başlıca belirtiler ise ;

-göğüslerde hassaslaşma ve ağrı

-mide bulantısı ve kusma

-aşerme

-baş dönmesi

-küçük kanamalar halk arasında üstüne görme denir

-kramplar

- sık sık tuvalete çıkmak

-şişkinlik ve kabızlık

-adet gecikmesi

-kokulara karşı hassasiyet

- yorgunluk hissi ve halsizlik

-tat almada farklılık


Yukarıdaki belirtilerden bazıları sizde de varsa ve daha önce cinsel ilişki yaşamışsınız hamile olma ihtimalini düşünebilirsiniz.

Evde gebelik testini nasıl yaparım diye sormuşsun eğer gebelik testim yoksa evdeki mevcut şeylerle bir formül var mı hamilelik testi yapabilir miyim diye soruyorsun aşağıdaki linkte eskilerin uyguladığı metotlar var. Bunları incelersen orada bu bilgilere ulaşabilirsin.

 
Geri
Üst